dilluns, 12 de gener del 2009

ATUREM-HO!


Publicació de suport al poble palestí i de boicot a l’Estat d’Israel

El setmanari Directa i les Associacions d’Amistat amb el Poble Palestí Palestina.cat, han publicat 40.000 exemplars d’un monogràfic gratuït de 8 pàgines format periòdic, sobre la situació a Palestina i les relacions entre la classe política catalana i l’estat israelià.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Parece mentira que los mandatarios del pueblo júdio hayan olvidado el holocausto que sopuso la segunda guerra mundial, y la salvajada que cometiron los que fueron xénofogos en alemania nazi.Y ahora se ve que estos mandatarois del pueblo isralita quieren repetir lo mismo que les hicieron a sus antepasados los nazi,haciendo ellos lo mismo en contra el pueblo palestino,conmportandose como nazi sin jutificación,porque ninguna muerte justifica a otra y menos cuando entre las muerte se encuentran personas indefensa.

Anònim ha dit...

Crec que senyalar i/o marcar persones com a objectius de les vostres ires, com fa aquest pamflet, és més propi de nazis que de demòcrates.

Anònim ha dit...

PILAR RAHOLA DENUNCIA ATUREM LA GUERRA

La periodista Pilar Rahola va presentar el 14 de gener una denuncia a la comissaria dels Mossos de Badalona contra la 'Plataforma Aturem la Guerra', per un pressumpte delicte d'injúries, calumnies, incitació a la violència, discriminació, odi racial, i amenaces.

El presentador d'Els Matins de TV3, Josep Cuní, i la mateixa Pilar Rahola, van denunciar haver rebut un e-mail a Tv3 en el qual apareixia la cara de la periodista, juntament amb l'estrella de David, i la frase "si la veieu feliciteu-la, aquesta setmana compleix 800 morts". Cuní i Rahola van explicar que el e-mail venia linkat des de la plataforma 'Aturem la Guerra'.

"ATUREM LA GUERRA" ES DEFENSA

El portaveu de la Plataforma Aturem la Guerra, Francesc Tubau, ha mantingut un cara a cara amb Pilar Rahola a Els Matins de Tv3 en el qual ha insinuat que la periodista cobra pel seu suport a Israel. Rahola ha anunciat una querella contra la revista en la qual se l'acusava de ser còmplice de la matança a Palestina. "La querella la firmem les 6 persones que estem retratades", ha explicat. "Em sembla molt greu, no som sis persones que anem normalment als tribunals, i ara anem a la Fiscalia", ha dit.

La rèplica de Tubau ha estat anunciar que "hi ha persones de la Plataforma que estem estudiant posar una querella a Pilar Rahola, perquè fa temps que ens està insultant". "Ens acuses de monos i antioccidentals", li ha dit a Rahola, a més de remarcar que "estem molt orgullosos que assistís tanta gent de la comunitat àrab" i manifestar que "jo no sé si Rahola els vols expulsar de Catalunya i fer una Gaza a la catalana".

En aquest sentit, el portaveu d'Aturem la Guerra s'ha preguntat "qui ens diu que la pistola no és un agent infiltrat d'El Mossad? Qui ens ho pot demostrar?". També li ha retret a la periodista que "a tu t'agrada ser molt protagonista", i l'ha acusat de "intentar desviar l'atenció". També ha assegurat que "nosaltres com a Plataforma no hem encarregat aquest article".

Tubau ha reiterat que "el to de Rahola és insultant". "Això és una frivolitat, que vostè ens surti amb el seu problema personal amb el que està passant a Gaza", ha afegit, a més de considerar que Rahola "expressa molt bé les opinions de l'extremadreta. Vostè coincideix amb moltes coses amb Pío Moa i Jiménez Losantos". Quan Rahola ha dit que ella no cobra per la seva defensa de l'Estat d'Israel, Tubau ha replicat que "s'hauria de comprovar si et paga Israel". "Si vostè em difama parlarem al jutjat", ha deixat clar Rahola.