dilluns, 30 de maig del 2011

Crida a tota la plantilla de Parcs i Jardins: dia 1 de juny a les 17:30 h. a la Plaça Catalunya

El dimecres passat, a l'assemblea de treballador@s que es ve celebrant a la tarda, es va decidir convocar per aquest dimecres 1 de juny una concentració creativa, un taller de ninots a les 17.30 h. a la Plaça Catalunya, per tal de fer visible la nostra lluita, en defensa dels serveis públics, pel compliment dels nostres acords i per un mon més just.


Cal que la plantilla segueixi exercitant la saludable capacitat d'indignació i plegades ens posem d'acord en una lluita comuna, com és el manteniment del servei públic. Aquesta lluita es torna del tot necessària en aquests temps tan difícils com encoratjadors.


Recordeu que cal portar roba de feina vella , guants, mitjons i perxes , alguna agulla i fil per cosir-los... imaginació i alegria. Porteu també idees, totes seran debatudes a l’assemblea.


També, per altre banda informem que l'assemblea d'afiliats i afiliades de la CGT dona tot el suport a les assemblees dels dimecres i a la lluita dels Indignats acampats a la Plaça Catalunya, aquest suport encara es veu més reforçat desprès de la brutal repressió dirigida per en Felip Puig, "Don limpio".



Recorda també anar de verd.

Ens trobem dimecres

dia 1 de juny a les 17:30 h. a la Plaça Catalunya.


No hi faltis.

Manifestació antinuclear a Barcelona el 5 de juny


Manifestació antinuclear, diumenge 5 juny, Barcelona

Sortida: 12 h. Pla de Palau. Final: Seu d’Endesa al Paral·lel.

Tanquem ja les centrals nuclears

Més de vuitanta entitats de la societat civil de Catalunya invitem a la ciutadania a participar en la manifestació del proper diumenge, 5 de juny, a Barcelona, per demanar:

* un calendari de tancament urgent de les centrals nuclears que encara funcionen a Catalunya i l’Estat;

* que no es concedeixi la renovació de permís d’explotació de la central nuclear d’Ascó, que caduca l’1 d’octubre d’enguany;

* que s’abandoni definitivament el procés d’ubicació del Magatzem Temporal Centralitzat de residus radioactius;

* que desprès de decidir el calendari de tancament, s’obri un procés de participació pública per tal de decidir com abordar la gestió dels residus radioactius que les centrals nuclears de l’Estat han deixat al llarg dels seus anys de funcionament;

* i que s’elabori una estratègia per a una transició energètica accelerada envers un sistema elèctric fonamentat en l’estalvi, l’eficiència i tecnologies de generació basades al 100% en fonts renovables.

La catàstrofe nuclear de Fukushima, al Japó, ha tornat a mostrar l’energia nuclear com el que és: bruta, perillosa, cara en vides i en costos econòmics.

A Alemanya, França, Itàlia, Suïssa, la Xina, i el mateix Japó es paralitzen projectes de centrals, i a tot arreu la societat demana que es facin plans per abandonar l’energia nuclear.

A Catalunya, i a Espanya. Les velles nuclears pateixen, de manera continuada, avaries, problemes tècnics i fallides de seguretat. A més són innecessàries: avui a l’estat espanyol hi ha potència elèctrica de sobres per poder prescindir de tot el parc de generació nuclear i garantir el subministrament, i l’estabilitat del sistema elèctric.

Animem a la ciutadania a que facin tot allò que estigui al seu abast informar-se i transmetre informació, convocar i participar en accions, actes informatius i mobilitzacions, i proveir-se d’electricitat d’origen renovable per fer pressió a l’Estat, la Generalitat i les empreses pel tancament urgent de les centrals nuclears.

Tanquem JA les nuclears!!

SUPORT ECONÒMIC AL COMPTE CORRENT: 3025-0001-10-1433021331

>>> Podeu comunicar el vostre ingrés a tln-nce@pangea.org

>>> Més informació:

http://www.tanquemlesnuclears.org/

divendres, 27 de maig del 2011

GRAN INDIGNACIÓ

Després dels injustificats fets d'aquest matí a la plaça Catalunya, provocats per "l'autoritat competent" fem una crida a totes les companyes i companys a que plegades fem visible la gran indignació que sentim davant l' impunitat d'un sistema pervers, del tot injust, supeditat als "grans interessos".

Aquest matí companys del Comitè d'Empresa de Parcs que s'han apropat a donar suport als acampats, han rebut els cops de porra fruit de les càrregues policials contra la gent asseguda al terra. S'han llençat bales de goma i un cop més s'ha detingut genteta, persones honestes que lluiten per una societat més justa i solidària, mentre que els veritables lladres campen lliurement el seu insaciable saqueig.

Avui a les 19:00 hores
Manifestació a la pça. Catalunya
Contra la violència


Porteu roba de Parcs

Secció Sindical de CGT Parcs i Jardins

Desallotjament acampada Bcn. Difusió i convocatòries.


Octaveta amb informació sobre el desallotjament i amb les convocatòries. Imprimiu, envieu, difongueu.

dijous, 26 de maig del 2011

Comisión Técnica de la Mesa Negociadora

Hoy, tras un parón de más de 2 meses, se ha vuelto a convocar reunión de la Comisión técnica de la Mesa Negociadora. Pese a no estar de acuerdo con los planteamientos de esta Comisión la sección sindical de CGT ha asistido a ella para no perder comba de lo que se pueda cocer entre la Dirección de Recursos Humanos y la mayoría del Comité (CCOO, UGT, USOC). No están los tiempos para dejar a los traïdores en Roma campar a sus anchas.

Nuestra sorpresa ha sido que sentados en la mesa de la reunión echábamos de menos a las secciones sindicales de CCOO, UGT y USOC. En ese momento el presidente del Comité de Empresa nos presenta una carta de CCOO, UGT y USOC dirigida a la empresa, donde dicen que no les va bien la reunión ese día por estar muy ocupados con la actividad sindical tan estresante que se está dando estos días.

Es por eso, por lo estresante de la situación, que se olvidan de comunicar su ausencia a esta comisión a los compañeros de Comité miembros de CGT. Así como olvidan comunicar que estaban preparando la desconvocatoria de la misma.

Allí nos encontramos con la empresa y decidimos claro está no continuar con la reunión dada la falta de una parte importante de la misma.

Que cada uno saque sus propias conclusiones, que a mi me cuesta mucho...sobre todo después de su insistencia con la necesidad de convocar esta comisión lo antes posible.

MOVILIZACIÓN DE LOS MIÉRCOLES

Ayer miércoles 25 de mayo nos reunimos unos cuantos trabajadores para tratar de dar respuesta a los incumplimientos del convenio. En esta ocasión no pudimos cortar el tráfico, pero de todas maneras celebramos una asamblea en la que se tomaron las siguientes decisiones:


1.- No cortar el tráfico dado que éramos un número insuficiente para tal fin.


2.- Auto convocarnos para el próximo miércoles 1 de junio a las 17:30 horas en la plaza Catalunya para celebrar una asamblea de trabajadores de Parcs i Jardins enojados y elaborar un taller de muñecos jardineros, y dar continuidad así a nuestras reivindicaciones. Para tal fin se solicita a que traigáis ropa vieja de Parcs, camisas de manga larga con distintivos de “Parcs i Jardins“, pantalones largos, gorras o sombreros de paja y si es posible botas viejas o calzado para poder vestir decentemente a los muñecos


SI ESTAS INDIGNADO, SI ESTAS CABREADO


PARTICIPA EN LAS MOVILIZACIONES

dimecres, 25 de maig del 2011

Per la teva salut! no a les retallades en sanitat!


La sanitat és un dret bàsic que no pot dependre de la mala gestió dels diners públics, ni desaparèixer per polítiques de privatització.

Aquest divendres, treballadores, treballadors de la sanitat, però també veïns, veïnes, usuàries, usuaris, anem a Colón. Perquè amb la salut no s'hi juga!

segueix-los al twitter @indignats

dimarts, 24 de maig del 2011

JUEVES DÍA 26 DE MAYO ASAMBLEA (participa, te afecta)

JUEVES DÍA 26 DE MAYO ASAMBLEA CGT PARCS I JARDINS


A las 17 horas del jueves 26 de mayo Asamblea de afiliad@s de CGT en Vía Laietana 18, 9ª planta


Orden del día:


Valoración situación de Parcs i Jardins (Convenio Colectivo, movilizaciones habidas, cambio político en el Ayuntamiento, movilizaciones ciudadanas – acampada indignados-)


Propuestas de futuro


Varios

dilluns, 23 de maig del 2011

Mediación interinages (sin acuerdo)

Hoy lunes día 23 de mayo se realizo el acto de conciliación en el Departament d´Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya interpuesto por CCOO por los incumplimientos en materia de contratación en Parcs i Jardins.



Como era de esperar la empresa se reafirmó en su posición y argumento que ya será el juzgado el que resolverá el conflicto, dándose por tanto por cerrada la conciliación con el acta de NO AVENENCIA


La CGT manifestó en la reunión que ya había interpuesto la demanda directamente en el juzgado dado que veía no necesaria la conciliación previa.


El resto de sindicatos presentes en el Comité de Empresa, en este caso UGT dado que USOC no asistió, dijo que se allanaba a lo expuesto por CCOO.



Jardiners a l'acampada de la plaça Catalunya

El passat divendres un grup de jardiner@s barem participar durant unes hores, de l’encoratjadora concentració dels indignats a la plaça Catalunya. Els treballador@s de Parcs i Jardins, tenim sobrades raons per sentir-nos indignats.


- BANQUEROS


+ JARDINER@S





MIÉRCOLES 25 DE MAYO CONCENTRACIÓN CANYELLES


Miércoles 25 mayo nueva concentración 17.00 horas en Canyelles

CAP ACOMIADAMENT A PARCS I JARDINS

divendres, 20 de maig del 2011

Octaveta acampada


Comunicat de support a l'acampada BCN


Des de la CGT de Parcs i Jardins es fa una crida a participar en l'acampada de Plaça Catalunya #acampadabcn

Ens sumen al comunicat i els continguts de suport expressats per la FAVB

Des de la CGT aplaudim i ens sumem a la pressa de l'espai públic i les pràctiques d'autoorganització del malestar que s'estan duent a terme en la plaça Catalunya, avui en dia, una plaça veritablement pública.

Les consignes que han portat a aquesta protesta que aplega veïns i veïnes de Barcelona de diferents edats tipus i condicions, són les que es denuncien cada dia, ja que el nostre territori i els veïns que hi vivim en aquesta ciutat no som mercaderies en mans de polítics i banquers.

Els drets sempre han estat fruit de lluites, conquestes socials. L'acampada de la Plaça Catalunya és una re propiació de la política al marge dels partits i dels grans sindicats, que en els darrers anys han vetllat més per les seves quotes de poder que no pas tant pels drets col·lectius dels nostres veïns, des dels emigrants -regulars o no- passant per les jubilades, els joves, les persones en atur etc.

Entenem l'acampada de Plaça Catalunya com una lluita per reconquerir uns drets que estan sent atacats, com ara la sanitat i l'educació. Però també el dret a la participació política des de la base, la qual cosa ha de ser el pilar d'una ciutat democràtica.

En aquest sentit, us animem a participar de les cassolades que s'estan duent a terme cada dia a les 21 i a la jornada de reflexió col·lectiva que es farà dissabte 21 a les 18 a la Plaça Catalunya.

"No som mercaderies en mans de polítics i banquers" assenyala als responsables de la crisi, tal i com es denúnc
ia des de fa temps des del moviment veïnal. La crisi té uns responsables, que no són els més vulnerables i els que l'estem pagant: aturades, emigrants, famílies amb hipoteca, precàries.

Des de la CGT de Parcs i Jardins entenem que la protesta de la Plaça és una forma de conquerir més justícia social i no podem sinó sumar-nos. Per axó fem una crida a la participació de la plantilla de Parcs i Jardins avui divendres dia 20 de maig a les 17 hores a la Plaça Catalunya enfront del bar “*Zurich” cita prèvia per després concentra'ns a la plaça Catalunya juntament amb els companys/as acampats per una “Democràcia Real Ja”

No Faltis!!!




dijous, 19 de maig del 2011

Aclariments als mitjans de comunicació

1. Acampadabcn s’autoproclama com un moviment espontani, apartidista, asindicalista, pacífic i obert.

2. Acampadabcn no està organitzada per cap plataforma concreta, així que podeu deixar de dir que Acampadabcn està organitzada per Democracia Real Ya. Això no vol dir que dita plataforma no formi part del moviment o que no hagi servit d’inspiració, al igual que les experiències de milers de persones a títol individual i altres moviments socials anteriors.

3. Entenem la vostra necessitat de trobar portaveus i classificar l’inclassificable, però reiterem un cop més: l’únic portaveu d’Acampadabcn és l’Assemblea plenària diària, i els únics comunicats oficials són les seves actes que podreu consultar al blog http://acampadabcn.wordpress.com

4. Quan s’entrevisti a qualsevol persona reunida a la plaça, no l’etiqueteu com a portaveu, només com a persona que parla sobre la seva experiència a la plaça a títol personal

5. Ens agrada que, de cop i volta, ens presteu atenció, però podeu entendre que estem davant d’un canvi de model de moltes coses… ¿esteu preparats per informar sobre aquest CANVI a l’hora d’oferir la vostra informació a l’opinió pública?

6. Volem aclarir que els mitjans denominats “alternatius” porten des de l’inici cobrint molt bé l’Acampadabcn. Si els mitjans “majoritaris” no sabeu com fer-ho, podeu prendre com a referència als mitjans “alternatius”

7. Gràcies per la vostra comprensió i esforç per entendre la nostra postura. ¿Ens ajudeu a traslladar el nostre missatge correctament a l’opinió pública?

Viernes día 20 de mayo a las 17 horas en la Plaza Catalunya


Viernes día 20 de mayo a las 17 horas en la Plaza Catalunya enfrente del bar “Zurich” cita previa para después concéntranos en la plaza Catalunya junto con los compañeros/as acampados por una “Democracia Real Ya”

No Faltes!!!

Concentración miércoles 18 de mayo

Más de 80 trabajadoras y trabajadores de Parcs i Jardins hemos asistido a la convocatoria realizada por los compañeros afectados por los incumplimientos del convenio ayer día 18 mayo, durante alrededor de 45 minutos hemos estado cortando la calle Vía Favencia y la Plaza Karl Marx al tráfico rodado


Tras realizar la acción se ha decidido convocar todos los miércoles concentraciones en Canyelles a las 17horas y convocar el viernes día 20 de mayo a las 17 horas en la Plaza Catalunya enfrente del bar “Zurich” para concéntranos en la plaza Catalunya junto con los compañeros acampados por una “Democracia Real Ya”


PD.: Un grupo de compañeros nos desplacemos hasta la plaza Catalunya donde coloquemos carteles y pancarta contra los despidos en Parcs i Jardins



dimecres, 18 de maig del 2011

Acampada indefinida a la Plaça Catalunya de Barcelona per la dignitat, contra les retallades i els abusos dels corruptes

Des de 16 de maig a les 20.30 h. convocada pel twitter i el facebook ha començat una acampada indefinida per la dignitat, contra les retallades i els abusos dels corruptes a la plaça Catalunya de Barcelona.

Convoquem a tots els moviments socials, empreses en lluita, aturades, precàries, estudiants, treballadors i treballadores indignades, jubilades, assemblees de base de tots els sectors a fer de la plaça Catalunya la plaça de la ràbia, de la indignació i de la construcció d’una resistència davant aquest model neoliberal que converteix les nostres vides en un negoci. Avui ens hem plantat i no pararem i volem que totes també us planteu. Amb la lluna plena mirant a totes les places de l’Estat espanyol que també han començat….això no hi ha qui ho aturi!

Feu córrer aquest missatge per les xarxes, pels portals d’internet, a la vostra feina, al mercat, al carrer, a la veïna….perquè Juntes ho podem TOT!!!

Demandes: qui pugui porti menjar, materials per fer pancartes, materials per construïr la casa de totes, que qui tingui assemblees programades les traslladin allà, que qui vulgui difondre convocatòries de lluita les porti, que qui tingui grups de música que ambientin la plaça,…

Podeu seguir-ho a través de: @acampadasol (http://twitter.com/acampadasol) @Acampadabcn (http://twitter.com/Acampadabcn) #spanishrevolution (http://twitter.com/#%21/search?q=%23spanishrevolution)

Salut i endavant amb la lluita, que tot està per fer i tot és possible!!!!

Convoca: un grup de joves participants en l’organització de la manifestació del 15 de maig convocada per "Democràcia real Ja!".

més info :

http://acampadabcn.wordpress.com/

http://acampadas15m.blogspot.com

podeu seguir els esdeveniments a la plaça a: http://twitter.com/#!/search?q=%23acampadabcn

Assemblea d'Afiliats 26 de maig



dimarts, 17 de maig del 2011

Cinema a la Fresca 20 de Maig


Hola a tothom,

Com cada any us convidem a tots al nostre “cinema a la fresca”, amb sopar a la terrassa a càrrec de la FL de Barcelona.


Aquest proper divendres, dia 20 de Maig es projectarà la pel·lícula … REQUIEM POR UN CAMPESINO ESPAÑOL de Francesc Betriu, amb Antonio Banderas i Fernando Fernán Gomez. La projecció de la pel·lícula s’iniciarà a les 21 hores.


Recordeu que caldrà que confirmeu la vostra assistència al 93 310 33 62.


Salut!


Federació Local de Sindicats de Barcelona de la CGT


dilluns, 16 de maig del 2011

Tots són iguals

Dimecres 18 maig a les 17 hores

Dimecres 18 maig a les 17 hores al Centre de Manteniment de Canyelles per a realitzar una acció contra els incompliments en contractació de l'Institut.

NO FALTIS!!!!

Convoca afectats de la borsa de treball

dijous, 12 de maig del 2011

Manifestació contra les retallades a Barcelona el 14 Maig, 11h. Plaça Urquinaona



11 h., Pça Urquinaona / Ronda Sant Pere.
La CGT de Catalunya juntament amb la CNT-AIT i la COS, moviments socials, assemblees de treballadors i de barri, crida a la ciutadania a manifestar-se el 14 de maig amb el sindicalisme que no es ven en contra les retallades socials, als serveis públics i a les pensions.
El 14 de maig ha de ser un dia de lluita, de lluita com la que des de fa setmanes els i les treballadores de la sanitat i ensenyament estan duent a terme. Per demostrar que la lluita no és patrimoni d’aquells que signen pactes socials d’esquenes als i les treballadores, el sindicalisme que no es ven i els moviments socials sortirem junts també aquest 14 de maig.
ATUREM LES RETALLADES SOCIALS, ALS SERVEIS PÚBLICS I A LES PENSIONS
Les agressions als drets de les persones continuen sense aturador. Des de fa 3 anys les polítiques que dicten la Unió Europea, sota el designi del Banc Mundial, el Fons Monetari Internacional i el Banc Europeu, són submisament aplicades pel govern de l’Estat espanyol i, a Catalunya, primer pel tripartit, i ara per CiU.
Mentre que amb diner públic (més de 150.000 milions d’euros) s’han sanejat els comptes de les entitats financeres, que han sigut les causants de la descapitalització bancària (la mal anomenada crisi), s’han anat aplicant successivament mesures per abaratir l’acomiadament dels i les treballadores, per retallar les pensions, d’altres per augmentar fins els 76 anys el temps de treball, per la reducció general dels salaris,tot provocant que perdem poder adquisitiu i drets socials.
En canvi les rendes més altes s’han vist protegides amb polítiques fiscals que les afavoreixen i encara pretenen eliminar l’impost de successions. Això és la llegenda de robin hood a l’inrevés, l’hi roben al pobre per donar-li-ho als rics. Actualment les rendes del treball, és a dir, les de la majoria de la població són les que més aporten a les arques de l’Estat.
Alhora, els beneficis de les transnacionals i bancs augmenten. L’actual model d’introducció de les noves tecnologies i l’avarícia de la classe empresarial, amb la col•laboració de polítics institucionals i els sindicats col•laboracionistes CCOO I UGT, provoquen que a Catalunya l’atur quasi arriba a les 700.000 persones, sent les més perjudicades les dones i el jovent. Les hipoteques no es poden pagar i els desnonaments superen els 230.000 a l’Estat espanyol. La injustícia continua sent implacable amb els que han perdut la feina i el drama de la pèrdua d’ocupació de l’habitatge propi cau sobre milers de ciutadans i ciutadanes.
La dèbil resposta sindical, dels que ostenten la major representativitat , els delata com col•laboradors del sistema que està generant la pobresa a més de 8 milions de persones a tot l’Estat. Prova de la seva col•laboració són el darrer pacte social i el pacte de les pensions que signaren amb empresaris i governs amb el vist-i-plau de la majoria del Parlament espanyol, així com la tèbia resposta a l’anterior reforma laboral.
Ara, a Catalunya, la dreta embravida pretén prendre les regnes i retallar els drets en sanitat, en educació i en d’altres serveis públics, un avanç social que tants anys ens han costat aconseguir. Sense cap escrúpol ens volen robar el més elemental en la vida de l’ésser humà, la salut. En efecte, l’eliminació d’intervencions quirúrgiques i llits hospitalaris afectarà negativament a l’atenció dels malalts. Segurament eixes persones que han decidit aplicar aquestes mesures tindran la seua mútua privada. És clar que no els importa la salut de la majoria de la ciutadania, amb la seva miserable demagògia ens volen fer passar bou per bèstia grossa.
Però ara diem ja n’hi ha prou!
Els ciutadans i ciutadanes de Catalunya no tolerarem més abusos. Volem justícia social.
Per això ens adrecem a vosaltres per exercir un dels nostres drets, i en llibertat mobilitzar-nos al carrer contra les retallades socials i contra les mesures que estan promovent el govern estatal i l’autonòmic.
El proper dia 14 de Maig totes i tots al carrer.
Anem a recuperar-lo per què és nostre.
Cridem a la manifestació que tindrà lloc aquest dissabte a les 11 hores a Plaça Urquinaona de Barcelona
CGT, COS, Endavant, moviments socials, assemblees de barri,…

divendres, 6 de maig del 2011

Carta d'un bomber a l'alcalde

NO ES LO MISMO INDIGNIDAD QUE DIGNIDAD

Yo estuve en la manifestación del día 2 y para mas INRI me toco de servicio de orden, y el servicio de orden teníamos la misión de hacer de barrera humana entre los bomberos y la guardia urbana, y tanto en la sede de estadística como en la puerta del ayuntamiento, no hubo nada mas, que torpes empujones, con el único fin de poder hacer reaccionar a los periodistas para que dispararan sus cámaras, y un compañero de la guardia urbana que aparte de llenarme de sipiajos, el peto y de proferir multitud de sandeces, fue el único que dio la nota, el resto de la guardia urbana, se lo tomaron como lo que era una manera de llamar la atención de los medios sin mas.

Una actitud INDIGNA, es Sr. Hereu ( y lo llamo Sr. porque lo conozco poco ), es tirar 3 millones de euros de los ciudadanos de Barcelona con su consulta, una actitud INDIGNA, es colocar un parque de bomberos que costo una barbaridad en la C/ Aragón y que la generalitat lo considere ilegal, una actitud INDIGNA, es haber mantenido durante todo su mandato, el parque insalubre de drassanas abierto, UNA CUADRA. Una actitud INDIGNA, es dentro del colectivo subir a unos pocos amiguetes 500 € y a los otros descontarles, a todos un 5%, una actitud INDIGNA es firmar un convenio en el que por fin se consigue la igualdad, entre bomberos de la generalitat, y los de Barcelona para 2 años más tarde saltarselo por todo el morro, una actitud INDIGNA, es no respetar que a igual trabajo igual salario, así que si alguien puede presumir de INDIGNO es usted.

Pero tranquiló que usted que a pasado de llamarnos:" els seu bombers", a machacar un colectivo que si de algo puede presumir es de DIGNIDAD, ya que son los primeros en llegar y los últimos en irse de los servicios, deseo que sean muy pocos los días que tengamos que soportar su TALANTE y DESMESURADO CARIÑO.

Por ultimo que sepa que es el alcalde que mas expedientes y sanciones a puesto a los bomberos de Barcelona en 175 años, es el único record por el que también se le recordara es un MOSTRU MACHOTE.

Atentamente, un bombero de Barcelona indignado.

dimarts, 3 de maig del 2011

Petició para los Miembros del Parlamento Europeo

Directiva sobre Plantas Medicinales Tradicionales

Estimado Sr/Sra,

Hacemos un llamamiento a la Comisión Europea para detener la Directiva 2004/24/EC sobre los Productos de Plantas Medicinales Tradicionales (THMPD) que pretende impedir el acceso a la mayor parte de productos hechos de plantas medicinales a partir del día 30 de abril del 2011.

La THMPD limita los derechos de cada ciudadano europeo a la libre determinación en la gestión de la salud. Va mucho más allá de controles razonables sobre productos peligrosos y entra en el ámbito de la coacción mediante la limitación de opciones para el tratamiento de problemas de salud.

El acceso público a los productos a base de hierbas que tradicionalmente han sido libremente disponibles debe continuar sin interrupciones.

Considero que los conocimientos ancestrales de la medicina a través de las plantas no pueden ser aniquilados con el único beneficio de las corporaciones multinacionales farmacéuticas.

Lo cual resulta muy preocupante y quisiera pedirle que tenga en cuenta esta advertencia de peligro antes de que surjan problemas graves.

Las enmiendas a esta directiva deben tomarse con urgencia para que se tome en mejor consideración los preparados de orígen no europeo.

Les pido que hagan, sin demora, la presión necesaria al Parlamento Europeo, así como a la Dirección General de Sanidad y Consumo (DG SANCO), a fin de que tales enmiendas sean propuestas.


Le saluda atentamente,

El 30 de abril entra en vigor la legislacion europea que va a prohibir el uso de una gran mayoria de hierbas medicinales y nos va a dejar en manos de las drogas farmaceuticas como única alternativa para el tratamiento de muchas dolencias. Tenemos pocos dias para firmar en su contra. Por favor echa una ojeada al video, aunque está solo en inglés, y envia tu firma, o firma directamente. Y por favor divúlgalo.

Entra y firma! http://www.savenaturalhealth.eu