divendres, 21 de setembre del 2012

Boicotejat el pregó de la Mercè



Un centenar de treballadors de Parcs i Jardins protesten davant de l’Ajuntament. Amb aquesta acció els empleats denuncien retallades i la privatització de serveis per part del govern municipal. Una de les consignes que coregen a la plaça de Sant Jaume critica tant l’Ajuntament com la Generalitat: “Estos de aquí enfrente engañan a la gente. Estos de aquí atrás, engañan mucho más.” Els concentrats xiulen els convidats que entren al consistori, on es farà la lectura del pregó.
 La de Parcs i Jardins no és l’única concentració que hi ha a la plaça de Sant Jaume. També hi protesten els treballadors de TMB i els d’HP. Els primers fan sentir la seva veu contra les retallades salarials i els segons, contra els acomiadaments. Els ciutadans que segueixen l’acte del Saló de Cent amb les pantalles instal·lades a la plaça tenen dificultats per veure-ho ja que les pancartes tapen la transmissió. A més, els xiulets i la cridòria no permeten sentir el pregó.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui dia 21 els treballadors de parcs i jardins em llegit el prego al alcalde,
Normalment es al contrari una persona destacada llegeix el pregó, avui em sigut el treballadors de parc i jardins.
Potser no mes érem entre 100 ó 150 però em cridat com si fossin molts mes, em cridat per demostrar el nostre REBUIG frontal a les retallades(Trias cabron nos quitas el turron) no als acomiadaments no a la privatització etc. Era tal el xivarri que desde Ferran cantonada Rambles encara escoltava als companys que estaven a la plaça, m’hi sentit orgullós d’ells, amb companys com aquestos es pot anar arreu .

Visca Parcs i Jardins
Vica Catalunya Independent

Anònim ha dit...

visca!!!