dimarts, 16 d’octubre del 2012

Coordinadora Sindical de Serveis Públics Municipals per lluitar contra les retallades



 Els sindicats dels treballadors de l'Ajuntament i d'algunes empreses municipals han creat la nova plataforma sindical. Diuen que volen plantar cara de forma conjunta a les retallades que vénen imposades des del govern central. Aquest dimarts han presentat el calendari de protestes. La primera serà aquest dimecres a les 18 h.
Els quatre sindicats CCOO, CGT, USOC I UGT s’han unit per promoure la creació de la Coordinadora Sindical de Serveis Públics Municipals. D’aquesta manera volen canalitzar i unificar la resposta sindical contra les retallades que consideren que l’Ajuntament de Barcelona i les seves empreses estan fent tant als salaris com als drets socials i laborals.
La coordinadora sindical la formen representants de més de 30.000 treballadors que sumen l’Ajuntament de Barcelona: TMB, B:SM, ICUB, IMI, BAGURSA, CETRAMSA, FINA, IMSSB, IMH, CBB, IMEB, IMPILAJASPB, BarcelonActiva, BIMSA, CEB, Hospital del Mar, IMDB i PATSA.
A més de la convocatòria de la manifestació del pròxim 17 d’octubre, la Coordinadora Sindical ha acordat treballar en un pla de mobilitzacions conjuntes que inclourà una possible vaga per al proper 23 de novembre, dos dies abans de les eleccions catalanes.

 http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/10/16/els-treballadors-de-lajuntament-protestaran-coincidint-amb-la-presentacio-dels-pressupostos/

1 comentari:

malesherbes ha dit...

MAÑANA A LAS 17'45 h. QUEDAMOS EN LA PLAZA SANT MIQUEL PARA IR A LA MANI DE LOS EMPLEADOS MUNICIPALES, PÁSALO