dimecres, 4 de març del 2015

Ocupació locals de Parcs i Jardins




Avui dia 4 de març els delegats i delegades del Comitè d'Empresa de Parcs i Jardins hem ocupat des de les 8 hores del matí les oficines del President de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins Sr. Joan Puigdollers i Fargas i del Gerent Sr. Roman Llagostera i Pujol en els locals de l’Àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans de l'Ajuntament de Barcelona al carrer Torrent de l’Olla. 


Després de dues hores d'ocupació de les instal•lacions municipals hem rebut una trucada del Gerent de l’Institut Sr. Roman Llagostera que es trobava reunit en Plaça Sant Jaume,  i hem acordat amb ell, reunir-nos demà  dia 5 de març a les 9’30 hores per tractar la greu situació que s'està donant en Parcs i Jardins i de la qual vàrem informat a l'alcalde Sr. Trias el divendres passat dia 27 de febrer. 
Després de l'acord aconseguí;  hem aixecat l'ocupació, pendent de la reunió de demà  i de la propera Assemblea de Treballadors/es del dia 12 de març que aprovarà el calendari de mobilitzacions que donarà resposta als conflictes plantejats, que afecten negativament al dia a dia de l’Institut, al manteniment del verd públic i a  la imatge de l’Ajuntament de Barcelona.