dimarts, 9 de juny del 2015

SI ENS ATAQUEM PER LLUITAR, LLUITANT RESPONDREM



Descarrega't i difon el fulletó informatiu de la manifestació on es poden trobar detalls d'alguns dels diversos casos repressius que hem viscut els darrers anys. 

És un fet que la repressió política dels últims temps afecta cada dia més gent, col·lectius i entorns. Cada cop tenim més companyes, amigues o familiars afectades per un cas judicial o altre que comporta un desgast ingent d'energies, d'incerteses i patiments per a fer-los front. La repressió que utilitza l'Estat ens vol aïllades, atemorides, asfixiades i angoixades. A la vegada que busquen hipotecar les nostres vides, també volen fer el mateix amb les nostres lluites. Ens ataquen per atrevir-nos a lluitar.

Ens han atacat per interposar els nostres cossos i la nostra determinació contra els polítics i l'aprovació parlamentària del primer paquet de retallades antisocials al juny de 2011. Ens han atacat per prendre els carrers i fer —ni que fos per un dia— que la por canviés de bàndol durant la vaga del 29 de març de 2012. Ens han atacat per defensar Can Vies i resistir amb tot l'ímpetu i la ràbia que ens provoquen al desallotjar qualsevol dels nostres apreciats espais de vida i de lluita. Ens han atacat per formar part de xarxes relacionals, d'afinitat i de lluita de l'àmbit anarquista i antiautoritari en diverses operacions repressives en pocs mesos, amb l'agreujant afegit que conté que l'Estat ens qualifiqui de terroristes (les Operacions Pandora i Piñata). Ens han atacat per aquests i tants altres casos que aquest text es queda curt per endinsar-nos mínimament en ells...