dilluns, 7 de maig del 2018

NEGOCIACIÓ DE CONVENI

PLATAFORMA DE CONVENI

El passat 16 d'abril es va aprovar en assemblea general de treballadors i treballadores la plataforma de conveni. Aquesta plataforma serà el guió que seguirà el Comitè d'Empresa per negociar un nou conveni. 
En aquesta assemblea, a part de la plataforma, també es van aprovar tres punts que es votaven per separat, per tal d'incloure'ls o no en aquesta plataforma. Aquests tres punts es van aprovar. 
Els tres punts eren aportacions de CGT, un d'ells (el primer) conjuntament amb la UGT 
-Lliscament d'aux. de jardineria/administració a la categoria superior, al cap de 8 anys a l'empresa, superant un curs de formació i la seva corresponent avaluació. 
-Ampliació d'hores d'assemblea fins a 20 anuals, amb possibilitat de fer assemblees per seccions sindicals. 
-Desvinculació del TLC i vinculació a la Secció de Relacions Laborals del Departament de Treball. 


COMISSIÓ NEGOCIADORA
Segona reunió

El 26 d'Abril van fer la primera reunió de la negociadora després de l'aprovació de la plataforma.
En aquesta reunió es va parlar de les bases de la negociació.
A grans trets, es va parlar de la forma de fer les actes, en les quals es va dir que es recollirien els acords finals (no els acords parcials).
També es va acordar fer reunions quinzenals, d'una duració de 2 a 2.30h, encara que depenent de la documentació que s'hagi d'estudiar, es pot acordar fer-les setmanalment.

Després de tot això, el Comitè d'Empresa va explicar la plataforma de conveni.
En la següent reunió, la Direcció portarà una valoració de la Plataforma. El Comitè per la seva part, i donat que la plataforma no és un document on es concreti cada detall de les nostres propostes, ha de començar a redactar els punts en concreció per a encabir-los en el Conveni .

La pròxima reunió serà el 10 de maig.