dijous, 18 de juny del 2009

Els treballadors/es de Parcs i Jardins fan vaga i es manifesten per Barcelona





Avui els jardiners/es hem fet vaga i ens hem manifestat per Barcelona des de la seu de Medi Ambient de l'Ajuntament fins a la plaça Sant Jaume de Barcelona, on ens hem concentrat en protesta per la gestió de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins.


Durant tot el recorregut de la manifestació (des de Torrent de l’Olla a Plaça Sant Jaume) els prop de cinc-cents jardiners/es que ens manifestaven hem cridat, hem fet soroll i hem animat la marxa amb la banda de musica que hem muntat, que han dedicat “la cucarracha” a la nostre estimada Presidenta Imma Mayol.


La manifestació ha començat desprès de concentrar-nos davant de la seu de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona on s’han llançat desenes de rotllos de paper higiènic per que els polítics netegin les seves vergonyes. Durant tota la manifestació s’han cridat consignes en contra de les privatitzacions, les contractacions a dit i la gestió de la esquerra pija.


Al arribar a la porta de l’Ajuntament s’han llançat botes i sabates de la feina en menyspreu de l’actitud repressora i anti-obrera de la gestió municipal


La premsa diu: EuroPress, El Punt, QUÉ

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Para la Carmen que escibe comentarios en la hoja informativa (60 dias de represion)
Te busque en la asamblea, si eres la de las bambas rosas, me pones un monton.
Solo me queda decirte que todos los comentarios hechos, tienes razon.

Anònim ha dit...

Lamento decirte compañero que ni me llamo Carmen y desde luego no llevaba bambas rosas en la mani.
Aun con todo, agradecer tu comentario.

Anònim ha dit...

se pilla antes a un embustero que a un cojo

Anònim ha dit...

Siento haberme equivocado. Pero creoque estoy enamorado de la chica de las bambas rosas. Por favor ponte en contacto desde este blog.
PD. Perdonar que utilice este espacio

CARMEN ha dit...

CREO QUE ALGUIEN ESTA SUPLANTANDO MI PERSONALIDAD SI QUE LLEVABA BAMBAS ROSAS. AH Y GRACIAS POR APOYARME HASTA PRONTO

taraxacum ha dit...

Oye Carmen guapa, no seas jetosa, que hayas triunfado con los ligues me parece de puta madre, pero que te adjudiques lo de "60 horas de represión" no me lo creo ni borracho, que yo sé de buena tinta que no has sido tú