dilluns, 15 de juny del 2009

Respostes treballadores a les agressions antilaborals del PSC i IC

AGRESSIONS

El govern municipal de Barcelona (PSC i IC) segueix incrementant les seves agressions als treballadors/es enmig d’un marc de crisi econòmica.

Primer no desenvolupa cap política d’ocupació municipal que contrarresti l’atur amb el que s’està fent pagar a la classe treballadora el pes de la crisi (es va negar a negociar ni una coma cap a la principal oportunitat que en aquest sentit vem brindar des de la CGT : l’anar cap a les 35 h. , l’acord/conveni per a treballar tots/es)

Segon segueix privatitzant i precaritzant el treball municipal: ara vol convertir en empresa l’IMI, ja va començar amb la privatització de les OAC’s , amb la conversió en organisme autònom de Serveis Socials, increment de la jerarquització interna, incompliment dels convenis de l’Ajuntament 04-07, Parcs i Jardins i els acords de TMB, desregula amb la creació dels Consorcis IMAS i IMEB, i en la tremenda subcontractació de franges senceres de treballadors municipals: neteja, sales patrimonials, peonatge, consergeria, subalterns, etc.

Tercer en les polítiques del Model Barcelona que han posat l’especulació, el màrqueting urbà i el creixement contaminant per davant de qualsevol altre consideració i que han sotmès a bona part de la gent treballadora en esclaus hipotecaris, i que ha contribuït al mileurisme en capes àmplies de la població i en especial de la joventut barcelonina.

RESPOSTES

- IMI (Institut Municipal de Informàtica): manifest clar contra la seva privatització per part de 3 sindicats (inclosa la CGT) , inici de les accions per aturar la privatització i per denunciar la manca d’informació i transparència

- OAC’s (Oficina d'Atenció Ciutadana) posicionament contrari a la privatització dels treballadors/es mobilitzacions i assemblees de sector (la CGT hi és present i impulsora)

- Parcs i Jardins: Assemblees posicionades críticament contra els incompliments i les privatitzacions, convocatòria de vaga pel 18 de juny(la CGT n’és un motor clar)

- TMB : Assemblees actives i posicionades críticament amb els incompliments d’acords, participació i implicació amb altres moviments socials de crítica al model capitalista de crisi i de ciutat, i la manca de negociació de l’Ajuntament. Vaga d’autobusos el 22 de juny. (la CGT hi participa).

Informeu-vos , debateu i participeu, des del vostre lloc de treball , en aquestes respostes i creem les altres que també són necessàries . La solidaritat i el compromís mobilitzador entre tots/es serà bé segur un bon instrument de lluita.

Lluís-Josep Ramoneda CGT Ajuntament de Barcelona

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vais a colgar la sancion de Carlitos pa enterarnos lo que verdad le ha pasado?

Anònim ha dit...

De que vas perrito todo el día lamiendo a tu jefecillo.

por mucho que te vistas de seda perrillo te quedas

EXCLAVO!!!

Anònim ha dit...

Insultamos a un compañero por pedir informacion???

Anònim ha dit...

mira no vengas con monsergas que el único que insulta, mienta, difama, tragiversa y marea la perdiz es este supuesto "compañero" que se dedica a poner 6, 7 o 8 comentarios seguidos haciendose pasar por diferentes individuos (no me estrañaria que tu fueras el mismo) de manera anónima.
Si tanto interes tiene en ver la papela que se pase por el sindicato por la tarde el jueves y se le enseña o que se ponga en contacto teléfonico y se queda con él, lo demás es querer hacerle el juego a la empresa (o tal vez es la misma dirección la que escribe).
Cuando se presente la reclamación previa, ten en cuenta que a Carlos no le han dado derecho a defenderse, ya lo colgaremos, mientras tanto este que se dedica en horas interpectivas a poner comentario con diferentes personalidades no es "compañero" sino un "TROLL" informatico que se dedica a verter mierda y eso no se puede consentir

ACI

PD.; Si quieres aclarar las cosas aquí tienes el email de la Sección sindical malesherbes.cgt@gmail.com
o el jueves en la asamblea sales y lo comentas y tendras toda la información que quieras