dimecres, 3 de juny del 2009

ASSEMBLEA GENERAL (participa, tu decideixes)

4 de juny de 2009

Recorda que està convocada l’Assemblea General pel dijous 4-06-09, a l’auditori del Col.legi La Salle de Gràcia (c/ Sant Salvador cantonada amb c/ Verntallat) a les 8 h.

La teva participació és vital, s’han d’exposar tots els esdeveniments en els que estem envoltats: mobilitzacions, sancions, amenaces de l’empresa deien que la vaga és il·legal quant només és un Jutge el que dictamina aquests termes.

Demanem la participació de tota la plantilla per a decidir en l’Assemblea General. Què fem?

És important poder decidir conjuntament les mesures a prendre.

Tot el que està passant és fruit de la nefasta política de l’ajuntament de Barcelona , amb el seu alcalde J. Hereu al cap, i la seva mà executora Immaculada Mayol i els seus testaferros que tots coneixem.

Per això els treballadors i treballadores de Parcs i Jardins, després d’intentar infinites vegades, a través del diàleg, solucionar els problemes amb la direcció de l’Institut, de parlar amb els grups parlamentaris i grups municipals per demanar la seva intervenció davant els incompliments de Conveni i la gestió il·legal i reprensora de la direcció de Parcs i Jardins, de denunciar els incumpliments en Inspecció de Treball, en Magistratura..., l'únic camí que ens queda és manifestar-nos i sortir al carrer a explicar a la ciutadania la seva política laboral d’incompliments reiterats i constants, com l’externalització de molts serveis, volem el compliment dels acords firmats, transparència en l’oferta pública, complir la ràtio treballadors / hectàrees de zones verdes ( cada cop menys personal als parcs de la ciutat) ,increments retributius, desnonament espais comitè d’empresa, masses salarials,... també volem fer palesa la persecució sindical que patim, fins el punt d’arribar de voler sancionar el secretari del comitè amb una falta de caràcter molt greu, fins i tot pot arribar a perdre el seu lloc de treball.

Per tant demanem compromís i sentit comú, demanem MOBIL.LITZACIÓ dels companys i companyes i ACTUACIONS CONTUNDENTS contra aquest sistema en contra dels obrers /es

TOT ESTÀ PER FER , TOT ES POSSIBLE

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hoy he asistido a la asamblea. Me he quedado estupefacta/o co la amenaza de despido del compañero delegado. No he entendido bien los motivos que argumenta la empresa, pero ha quedado claro que es una burda maniobra para presionarnos contra las huelgas que se avecinan.
Compañero no te rindas, debes de saber que aunque la empresa al final te despida seguiremos adelante con la huelga.

Salud y resistencia,
Pîeldepoyo.com

Anònim ha dit...

el compañero lo que tiene que hacer son los justificantes, de sus ausencias al trabajo, exactamente lo mismo que el resto de delegados, y de esta forma no lo despediran.
Fuerza

Anònim ha dit...

gracias por tu solidaridad "compañero-a"

Que el Medina, maniobre con coacciones, no pasa nada.

Que tragiverse la verdad con falsos argumentos: decir que no presentar el papelito del preaviso es que no ha ido a currar (aunque estuviera en las diferentes reuniones con el Comité y la dirección, o en el juzgado, o en inspección o contigo en canyelles...)no tiene importancia

Vaya para ti mejor que lo echen.

gracias de nuevo "compañero-a" por tu solidaridad

ACI

Anònim ha dit...

iros a cagar

Anònim ha dit...

el resto de trabajadores, que no somos delegados, tenemos que justificar, siempre que faltamos al trabajo, no creo que para vosotros por ser delegados, sea un privilegio,

animo, que estamos en elcamino