dimarts, 14 de maig del 2024

Exigim la retirada del torn de tarda i de l’aplicació de l’article 41

 



Davant el canvi de situació de l’estat de sequera, donades les darreres pluges, exigim la retirada immediata de l’article 41. Ja que en un principi aquesta era l'ÚNICA motivació de la seva aplicació.


Malauradament, la realitat ens mostra les veritables intencions de l’empresa i l’Ajuntament, que no eren unes altres que anar incorporant el torn de tarda i domesticar la plantilla mitjançant la coacció i la política de la por. 


Les tant desitjades pluges han fet caure les caretes, tant de la direcció com les d’aquells que defensaven la modificació de les nostres condicions laborals, sense tenir en compte com tiraven per la borda la conciliació, l’economia i les cures dels jardiners i jardineres, en pro de “salvar” els arbres de Barcelona.


Els comunicats de certs sindicats ens deixen bocabadades per no dir que ens fan sentir vergonya aliena.


El torn de reg de tardes es fa i es manté únicament perquè l’empresa vol.


Ara sembla que el criteri tècnic per regar o no l’arbrat de la ciutat és una signatura en un paper, tot molt coherent.


O sigui, que si no se signa el preacord, és necessari regar a les tardes, però si se signa l’acord, no fa falta regar. Els arbres necessiten aigua perquè no se signa un paper?



1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta és la trista realitat, fa un any els embassaments de Catalunya eren a un 25 per cent de la seva capacitat aqüífers, actualment són a un 26 per cent i continen omplint-se degut a la primavera plujosa que estem vivint..
L'any passat no s'aplicava el famós article 41, aquest any actualment estem regant al torn de tarda. Quina motivació hi ha darrera de tot això? Ens hem convertit en una empresa pública on és prioritza la imatge i el politiquisme fastigós d'un nou ajuntament socialista que vol mostrar-se innovador i al servei del ciutadà a costa dels nostres drets laborals..
Com deia aquella cançó catalana, NO, diguem NO..!!
Salutacions companys i companyes...