dimarts, 10 de setembre del 2024

Després de 4 anys cedint els nostres drets laborals, tornem a tenir eleccions sindicals!!

 


Després de 4 anys cedint  drets  a l’empresa, i en pitjors condicions laborals (diferències de càrrec  que no es paguen, canvis injustificats passant per damunt de la conciliació familiar, amb més adscripcions a dit que mai, amb una prevenció de riscos laborals poc fiable, vehicles insegurs i l'obligació de complir horaris no regulats en conveni acompanyada de repressió laboral i sancions), tornem a tenir eleccions sindicals.


El pròxim 27 de setembre serà constituïda la mesa electoral i s’establirà el calendari a seguir del procés electoral. El més probable, és que la votació es realitzi a finals d’octubre o principis de novembre.


Per la  CGT, aquestes eleccions són l’oportunitat que tenim les treballadores/s de Parcs i Jardins de provocar el canvi pel qual  la major part  del col·lectiu d'oficis  ja va apostar a les anteriors eleccions.


La CGT representa:


  • El  sindicalisme combatiu envers totes les situacions que atempten contra els nostres drets laborals. 

  • El sindicalisme transparent  que és conseqüent amb el que defensa.

  • El sindicalisme que no té por d’enfrontar-se a la Direcció i a la seva camarilla per aturar les situacions d'assetjament que pateixen les treballadores/s.

  • El sindicalisme que mai dirà que no té cap obligació de passar els acords del Comitè per assemblea.

  • El sindicalisme que no renuncia a millorar les condicions laborals.

  • El sindicalisme que  treballa per la implantació de mètodes per millorar la transparència dels processos selectius, l’ordenament  de les adscripcions provisionals i l’agilitació de la promoció interna.




Som el sindicat de totes les treballadores i treballadors!!!