divendres, 22 d’abril de 2016

SERVEI ESSENCIAL

ES CONFIRMA LA DECLARACIÓ DE SERVEI ESSENCIAL DE L'I.M. DE PARCS I JARDINS 

LA MOCIÓ PRESENTADA PER LA CUP CAPGIREM BARCELONA, i APROVADA A LA COMISSIÓ D'ECOLOGIA, URBANISME I MOBILITAT EL PASSAT 23 DE MARÇ,  VA SER A PROPOSTA DE LA SECCIÓ SINDICAL DE LA CGT AMB LA INTENCIÓ DE PERMETRE LA CONTRACTACIÓ TEMPORAL A PARCS.

LA DECLARACIÓ D'ESSENCIALITAT ERA CONDICIÓ SENSE LA QUAL  NO ES PODRIEN DONAR ELS CONTRACTES D'INTERINATGE QUE ES VA ACORDAR ENTRE LA DIRECCIÓ DE L'INSTITUT I EL COMITÈ D'EMPRESA O NOUS CONTRACTES TEMPORALS PER NECESSITATS INELUDIBLES.

JUNT AMB AQUESTA DECLARACIÓ LA COMISSIÓ DE GOVERN DE L'AJUNTAMENT A APROVAT MOLTES ALTRES DECLARACIONS D'ESSENCIALITAT QUE PODREU LLEGIR AL DOCUMENT QUE VEIEU A SOTA.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi ha res més fastigos que, com fa la CGT i la CUP, voler-se agenciar un mèrit que no els hi correspon. Han trigat molt, massa, però ha estat Barcelona en Comú i altres sindicats qui han tirat endavant aquesta proposta, aquesta és la veritat.

Anònim ha dit...

ja,ja,ja como niños no seais envidiosos que todos habéis sumado

Anònim ha dit...

para no haber firmado convenio nuevo,la cosa no va mal,qué sería con una huelga a la Colau

Anònim ha dit...

¿QUÉ ES PARA TI NO IR MAL?

EL QUE TODO SIGA IGUAL?

EL QUE TODO EL AYUNTAMIENTO HAYA COBRADO EL 1% MENOS NOSOTROS?

EL QUE LOS COLECTIVOS DE VIGILANCIA, LISTEROS, CUBAS, PERSONAL DE OFICINA SIN CATEGORIA DE ADMINISTRATIVO, VIVERO NO COBREN LA PENOSIDAD IGUAL QUE LO COBRAN LOS CAP DE AREA?

EL QUE SIGAN COLOCANDO PERSONAL A DEDO HACIENDO CATEGORÍA SUPERIOR?

EL QUE SE MANTENGAN LAS PRIVATIZACIONES?

.............. TÚ DIRASCarlos ha dit...

Fastigós.
Pero nada de "como niños".
La propuesta de declarar servicio esencial Parcs i Jardins fue inicialmente de la CGT, y no hace de esto semanas o meses, hace más de un año.
Finalmente el Comité de empresa aceptó incluirlo en su plan de choque y hasta ahí bien. Pero ante la inmovilidad de BEC, la CGT decidió proponerle a CUP que presentaran una moción sobre el tema. Y así fue.
La declaración de esencialidad de Parcs i Jardins es la única que ha sido aprovada por la mayoría de las fuerzas políticas municipales, el resto han sido declaradas por decretazo del gobierno minicipal.
Y así estamos. TIRANDO DEL CARRO!!!