dijous, 29 de desembre del 2016

OPO Parcs i Jardins

OPO de 24 places
d’Auxiliar Jardineria 1r y 2n any

Ja està en marxa la Oferta Pública d’Ocupació. No ha estat un procés fàcil, però finalment es va arribar a un acord amb la Direcció de l’Institut.
La primera publicació al BOPB (Butlletí Oficial de la província de Barcelona) és va fer efectiva el dia 5 de desembre i obre el procés amb les bases definitives.
Durant aquest mes s’ha publicat al BOE (Boletín Oficial del Estado) per continuar amb la obligada publicitat del procés i finalment el 27 de desembre s’ha fet la publicació al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya). Es el dia següent d’aquesta publicació, i no les anteriors, el que obre el termini de 20 dies naturals de presentació de sol•licituds i documentació i dona el tret de sortida a la OPO.
La Direcció s'havia compromès a evitar el període nadalenc i treure la última publicació passades festes, però finalment no ha estat així, i aquest període de vint dies finalitzarà el dia 16 de gener.
Respecte al temari el comitè d’empresa va demanar a la direcció que reduís el nombre de temes, la direcció va respondre que per ser la OPO d’auxiliar jardiner (subgrup professional d’oficis C2) era obligatori per llei posar 20 temes. Només van cedir a treure el punt 14 de Gestions Laborals i dividir un dels temes anteriors en dos, finalment per error del departament de selecció no ho van publicar així.
La novetat és que finalment la direcció, en l'apartat de la prova psicotècnica, ha decidit eliminar el test de personalitat, per recomanacions dels serveis jurídics de l'Ajuntament de Barcelona, tal com demanava el Comitè d’empresa.
Durant el 2016 hi ha hagut 38 baixes definitives, tant per jubilació total com per defuncions. Aquestes baixes propiciaran una nova OPO que es convocarà al 2017 i donat que som un servei essencial la llei de pressupostos ens permet la contractació del 100% d’aquestes places.

Enlace para hacer inscripción OPO telematicamente

Instància del formulari en PDF

Publicació de les bases al DOGC

Els continguts dels temaris es penjaran al següent web municipal

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan sortim les llistes d'admesos, On es podre obtenir els temaris o llibres per començar a estudiar?

Sabeu més O menys Quantes persones amb discapacitat s'han ofertat?

BELIBUT ha dit...

Algú sap quan sortiram les llistes dels admesos?