dijous, 27 d’abril del 2017

La mafia de Parcs actúa de nuevo

Os pasamos esta carta del Comité de Empresa dirijida a Frederic Ximeno como Comisionado de Medi Ambient.
Leedla y valorad por vosotros mismos. Esperamos recibir respuesta cuanto antes pero mañana mismo ya se celebrarán las pruebas de la Oferta exprés de Técnicos de 2ª. No se ha comunicado al Comité hasta ayer y no se ha nombrado un tribunal ni un observador del Comité. Tanta calma para las OPO's y tanta premura para colarnos técnicos. 


Bon dia,

T’adjunto una carta que hem entrat per registre i que en properes dates t’arribarà pels canals ordinaris, per tal que valoris la urgència de poder parlar amb mi un moment aquest matí i poder-nos veure quan abans en una reunió, com et demanem a l’escrit.

Igualment, i per que et facis una idea de quina és la situació actual, et remeto els darrers correus que he rebut de part del responsable de Relacions Laborals, Oriol Salvat, i del de Formació i Selecció, Daniel Carulla. En aquests correus es fa evident que, mentre que el llistat per l’oferta pública sembla que no hi ha interès a publicar-lo, s’està obrint un procés en paral·lel, opac i sense les garanties que requereix l’accés a l’administració pública, encara que sigui per a llocs de treball d’eventuals.

L’excusa de que no hi ha temps l’hi podrien explicar a un altre, que no a nosaltres. Des del 16 de gener, que es va tancar el termini de presentació de sol·licituds, han passat 3 mesos, i reiteradament hem insistit de la urgència que tenia aquesta convocatòria, aprovada per l’Ajuntament el passat setembre. Tots sabíem que la borsa del 2008 tenia un límit, però tampoc tenim la informació de si han seguit el reglament i han trucat a totes les persones que encara tenen dret a un contracte, per haver aprovat un procés selectiu.

De la mateixa manera, i sense justificar la necessitat, convoquen amb un procés encara més opac, 2 places de tècnic amb titulació d’Enginyer Agrícola, per contractes de relleu. Publiquen una circular, que t’adjunto també, i en aquest cas, tampoc hi ha bases aprovades ni publicades, ni llistat públic de persones presentades i admeses. Per descomptat, la data de les proves tampoc és pública, i suposadament, el Sr. Carulla, com a responsable de selecció, em cita per demà a assistir a aquest simulacre sense cap garantia.

Per aquestes contractacions “expres”, demanen requisits inferiors als de la oferta pública, no hi ha bases publicades a cap mitjà oficial, no s'especifica ni proves ni temari, no s'ha donat informació al comitè d’empresa, no hi ha reserva de places per persones amb discapacitat, no hi ha tribunal ni observadors sindicals, en definitiva, sense cap garantia.

Com que tot això no ens creiem que siguin les directrius marcades ni per tu ni per Barcelona en Comú, i tenim molts dubtes de la legalitat dels processos, et demanem que intervinguis i paralitzis aquest torpede a les relacions laborals actuals i futures, i depuris les responsabilitats que siguin necessàries. Nosaltres som els que portem anys dient que falta personal a Parcs i Jardins, però no a qualsevol preu, i els que ara diuen que tenen presa són els responsables de haver posposat la posada en marxa de la oferta pública acordada. Volem processos públics, transparents i amb garanties.

Espero la teva trucada i la cita per una reunió imprescindible

Salutacions

2 comentaris:

Anònim ha dit...

24 plazas para peones escogidos a dedo, mí hijo en casa estudiando cada día 4h y ya me lo veo venir, los candidatos a esas plazas las ocuparán el amig@ de... El hij@ de... El sobrin@ de... Todo una farsa y un paripé para q puedan entrar los de siempre. Personas q no saben ni utilizar la escoba, o que les mandas a segar y no saben ni como funciona la máquina o el típic@ que no sabe ni cambiar ni un aspersor y lleva 12 ajos en la empresa, etc.

Anònim ha dit...

Amén noi!