divendres, 6 de novembre del 2020

VIDEO DEL NOSTRE PARER SOBRE LES HORES EXTRES I FULLS INFORMATIUS ELECCIONS 2020 I RLT

VIDEO DEL NOSTRE PARER SOBRE LES HORES EXTRES 


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola companys. Aquesta quantitat 1700000 euros o algo aixi, que aquest any s'ha repartit entre la plantilla, forma part del pressupost del 2020 o es una quantitat acumulada desde fa uns anys? Si forma part del pressupost 2020, com es repartia altres anys? Gracies

Anònim ha dit...

Bona tarda,

El 1.700.000 es una quantitat de fa anys, relacionada amb una pujada d' un 1% del sou que va fer l'ajuntament a diversos sectors, pero no a Parcs i Jardins. El personal de Parcs consideraba que la pujada també ens pretenia, pero l'Ajuntament no va voler donar-ho.
Molts anys després, al 2019, decidir donar una part a canvi que és signes el conveni, pur xantatge. Un conveni que no milloraba ni donaba resposta a les necessitats de Parcs,i que ara estem patint les conseqüències. Ens van donar aquests diners a canvi de no reivindicar millores aprofitant les eleccions municipals. Reivindicacions que sempre han donat els seus fruits. Al final, aquests diners han quedat repartits, a la Relació de llocs de treball, entre les categories més altes.