dissabte, 9 de juny de 2012

Manifestació Confederal Contra la Repressió, la Reforma Laboral i les Retallades Socials.

A TOTES LES AFILIADES I AFILIATS DE CGT-CATALUNYA

Companyes i companys.

El 29M va ser una data molt important ja que la classe treballadora i les classes populars van sortir enfortides. L’endemà, la CGT reafirmem el nostre compromís de seguir treballant per futures mobilitzacions unitàries i per realitzar una nova Vaga General, al nostre país i a Europa, fins a aconseguir l’objectiu de retirar la reforma laboral i la resta de lleis econòmiques i antisocials que fomenten l’atur, la precarietat, la temporalitat, la sinistralitat laboral, la retallada de drets socials i individuals que impedeixen un repartiment just del treball, la riquesa i el benestar.

Durant aquests mesos s’han realitzat diverses detencions de treballadors i treballadores, entre ells la nostra companya Laura Gómez, amb l’objectiu d’atemorir a tot aquell o aquella que qüestioni i s’oposi als poders econòmics i polítics. Si creuen que així ens faran callar estan molt equivocats. Davant les injustícies i l’opressió dels governs de torn, PP a Espanya i CiU a Catalunya, la CGT està sempre enfront del caciquisme i construint els fonaments d’una societat més justa i llibertària, així s’ha escrit la nostra història i així continuarem, amb les mobilitzacions iniciades, de rebuig a la repressió cap a la classe treballadora i moviments socials, d’oposició a les retallades socials i contra la reforma laboral que el PP i els seus acòlits rebutgen retirar.

El proper 16 de Juny la CGT surt al carrer, a Barcelona, convocada pel Comitè Confederal. Aquest dia les afiliades i afiliats de Catalunya tenim una cita ineludible, des de tot l’estat vindran companyes i companys a manifestar-se. Per això us animem a treballar, entre totes i tots, perquè la manifestació sigui nombrosa i anem avançant cap a una CGT forta, que sigui un instrument útil per a les aspiracions de les i els treballadors.

Barcelona, 31 de maig de 2012.

Confederació General del Treball de Catalunya (CGT).
Secretariat Permanent - Comitè Confederal.
Via Laietana 18, 9a planta – 08003 Barcelona.
Telèfon: 933103362. - Fax: 933107110.

Cap comentari: