divendres, 22 de setembre del 2017

COMUNICAT DE LA CGT DE PARCS I JARDINS DE BARCELONA DAVANT L'ESCALADA REPRESSIVA DE L'ESTAT ESPANYOLCOMUNICAT DE LA CGT DE PARCS I JARDINS DE BARCELONA DAVANT L'ESCALADA REPRESSIVA DE L'ESTAT ESPANYOL

La secció sindical de la CGT de Parcs i Jardins i el col·lectiu Males Herbes considerem intolerables les actuacions repressores que està portant a terme l'Estat Espanyol.
Sobretot perquè està vulnerant, una altra vegada, els drets del poble d'una manera descaradament autoritària, sense amagar-se i recorrent fins i tot a la il·legalitat, atacant així a la llibertat d'expressió, de reunió i participació.
Per tant davant d'aquesta ofensiva policial que estem vivint aquests dies, recolzem tota mobilització popular i cridem a la desobediència.
No creiem en les estructures d'aquest estat capitalista que a més a més prohibeix de manera unilateral i taxativa la decisió de l'autodeterminació que ha de poder exercir un poble, en aquest cas el poble de Catalunya.
Perquè creiem que ha de ser el poble i únicament el poble, qui ha de decidir el seu propi futur, perquè és legítim i perquè creiem que és precisament, la manera més democràtica de fer-ho.


Secció Sindical de la CGT Parcs i Jardins de Barcelona
Barcelona, 22 de setembre del 2017