dilluns, 14 de juny del 2021

L’EMPRESA PRETÉN EXCLOURE LA CGT DE LA NEGOCIACIÓ DE LA RLT

 CGT DE PARCS I  JARDINS INFORMA

L’EMPRESA PRETÉN EXCLOURE LA CGT DE LA NEGOCIACIÓ DE LA RLT


Divendres passat la direcció de Parcs i Jardins va  enviar un comunicat intern a on tornava a posar en dubte la constitució del Comitè d’Empresa i a on anunciava una taula de diàleg per treballar la RLT.

El Comitè d’Empresa SI està constituït formalment des del 18 de desembre de 2020, després de les eleccions sindicals.     


Una taula de diàleg inventada, amb l’única intenció de deixar fora de la negociació col.lectiva a la CGT


La Direcció de Parcs i Jardins, encapçalada pel director de serveis generals, Daniel Carulla i el cap de relacions laborals, Oriol Salvat,  es treuen de la màniga una “taula de diàleg” amb l’únic propòsit de deixar fora a la CGT de les negociacions. Això té un nom i és: repressió sindical


Quins interessos s’amaguen?

L’espai per tractar la negociació de la RLT i altres temes que afectin les condicions laborals de la plantilla, ja està regulat en conveni, i es diu comissió de seguiment d’activitats de l’Institut, i deixa clar quina ha de ser la seva composició.

Qualsevol espai on es tracta sobre les condicions de treball de la plantilla de Parcs i Jardins, forçosament ha d’estar la CGT, que per això som el segon sindicat en presència al comitè i el sindicat més votat al col.lectiu d’oficis.

La CGT no accepta el xantatge d’haver d’adherir-nos al conveni i a l’acord de la RLT a canvi de poder participar en aquesta taula, quan la propia direcció es passa pel forro el conveni inventant-se aquest espai de negociació. 

No els ha agradat el resultat de les últimes eleccions sindicals i recorren a la inventiva per tal de no acceptar la nostra presència.

És fraudulent, excloent i no tenen vergonya. Ni la Direcció de l’Institut ni la resta de seccions sindicals poden deixar fora a la CGT d’una taula de negociació

Per tot això creiem que els responsables d’aquesta pantomima, Daniel Carulla i Oriol Salvat haurien de dimitir


LA CGT DONARÀ RESPOSTA CONTUNDENT AL MENYSPREU A LA NOSTRA AFILIACIÓ I A TOTES LES PERSONES QUE HAN DIPOSITAT LA SEVA CONFIANÇA EN NOSALTRES.


ATUREM AQUESTA REPRESSIÓ!!!!