dimarts, 18 de març del 2008

Preavís d'eleccions sindicals


El dimarts dia 11 de març es var convocar el Comitè d'Empresa per a tractar entre altres temes de la convocatòria d'eleccions sindicals en Parcs i Jardins. La proposta de punt l'havia presentat CGT atès que el pròxim dia 3 de juny acaba el mandat de l'actual Comitè d'Empresa i perquè així es pogués fer la convocatòria d'eleccions de forma unitària.

En el Comitè d'Empresa CC.OO i USOC van exposar que ells no eren partidaris de fer eleccions sindicals i que el Comitè es podria prologar i posposen les eleccions per a més endavant. Atès que no trobem les seves explicacions d'ajornament conseqüents i raonables el passat dia 14 de març la CGT juntament amb UGT van realitzar el preavís d'eleccions sindicals

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuando dejareís de falsear la información y de hacer el juego a la empresa?, es ese el precio de vuestra liberación?

malesherbes ha dit...

La llibertat d'expressió en un modest bloc com el Males Herbes dóna la possibilitat que subjectes anònims aprofitant-se de la clandestinitat aboquin mentides, difamen i insultin.
Per a aquest bloc l'objectiu del qual és l'informar als treballadors/es de Parcs i Jardins del que esdevé en el Institut i del que ocorre fora de l'ell, aquests TROLLS (es diu d'aquells que entren de forma anònima abocant falòrnies amb la voluntat de provocar) no tenen estima (no hi ha major menyspreu que no fer estima).

Salut i continuarem informant malgrat que alguns li pesi