dilluns, 14 de gener del 2008

En Parcs i Jardins, està tot fatal !!!!




Bé com us intentem explicar en aquest full informatiu, la situació que ens trobem després de la signatura de l'acord del conveni és FATAL. La direcció de l’Institut, amb una actitud deslleial amb els acords, autoritària en les formes i despietada en el marc personal i humà ha incomplit la majoria d'acords del conveni signat, el que obliga als sindicats i al Comitè d'Empresa a haver de denunciar en el Jutjat social i en Inspecció de Treball un sens fi de fets (contractes relleu, concursos interns, privatització podar, privatització Aigües del Guinardó...,)
De totes maneres la direcció de l’Institut no té problema que els fets denunciats vagin als Tribunals de Justícia, atès que els diners que han de pagar no és seu i després la justícia és lenta i quan resol no han d'assumir responsabilitats (mort del company Jurado, Contractes en Frau de Llei, Vulneració del dret a la vaga...), tot els val.
Com veieu per a la direcció els acords no serveixen, no respecten gens, l'acord del conveni de negociar els plusos, primes i complements (plus de podar vial, “bufandes”, prima perillositat vigilància nocturna...), i la catalogació de llocs de treball (canvi de categoria de cap de colla a encarregat, lliscament de tots els auxiliars a oficial primera conductor...). És a dir negociar sobre un munt importantíssim de diners de la Massa Salarial que s'havien compromès, “nanai de la xinesa “, ho volen seguir tenint per a manejar-lo al seu antull, amb partides secretes per a pagar “bufandes”, per a pagar gratificacions, per a premiar a alguns sense criteris clars ni transparents ni objectius. (…)