dijous, 3 de març del 2011

Exposició dels 25 anys de la CGT


Com a continuació de l’exposició dels 100 anys de l’anarcosindicalisme, es porta a Barcelona l’exposició dels 25 anys de la CGT.

L’Exposició sobre els 25 anys d’existència de la CGT s’inaugurarà el dijous 3 de març a les 19:30 hores, acte al que esteu tots i totes convidades, al Pati Llimona (Regomir 3, Barcelona).

L’exposició hi estarà fins al 21 del mateix mes i dins d’aquest període, en concret els dijous 10 i 17 de març se celebraran dues xerrades amb debat-col·loqui de diferent contingut:

* Dijous 10 de març, a les 18.30 h.

"CGT, anarcosindicalisme i els canvis en les estructures empresarials al segle XXI"

amb Álvaro M. Álvarez, amb experiència en el món empresarial de planificació, i Diego Rejón, militant anarcosindicalista treballador de SEAT, per coneixer les actuals i futures estructures i estratègies empresarials així com les eines que té la CGT per lluitar enfront d’elles.

* Dijous 17 de març, a les 18.30 h.

"La CGT, el món llibertari i els moviments socials. Avui i ahir"

amb Ferran Aguiló, activista llibertari, Ermengol Gassiot, Secretari d’Acció Social de la CGT de Catalunya, Saturnino Mercader, activista social i anarcosindicalista, i Nuria Comerma, jove activista social, per veure com han estat, són i, sobretot, poden ser les relacions entre la CGT i els moviments socials.

Són dos temes que poden donar molt de si sempre que siguem capaços de participar en els mateixos.

Secretariat Permanent CGT Catalunya