dimecres, 16 de juliol del 2008

Contracte en frau de Llei

Després de la condemna del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a l'Ajuntament de Barcelona a pagar 60.000 euros per la contractació en frau de llei que va fer l'Institut Municipal de Parcs i Jardins l'estiu de l'any 2004.i que va afectar a 41 persones, a les quals van contractar de manera interina per al període de vacances.

Encara que el temps del contracte que van complir va resultar ser superior al període de vacances que, en principi, substituïen. D'aquests treballadors afectats, cinc van decidir presentar la denúncia i el TSJC els va donar la raó, després de desestimar el recurs de cassació que havia presentat Parcs i Jardins.

Les indemnitzacions que ha hagut de pagar, els salaris de tramitació i les despeses judicials, a representat a Parcs i Jardins una despesa econòmica total que s'acosta als 60.000 euros

Ara Inspecció de Treball després de sol·licitar la CGT nova actuació a proposat una sanció contra el Institut Municipal de 1502’53€ per treballador/a, és a dir 7512’65€

Més informació

1 comentari:

Anònim ha dit...

publicat en el 20 minutos:

El Ajuntament de Barcelona pagará 8.000 euros por 5 contratos fraudulentos

Se realizaron 41 contratos irregulares.

Inspección de Trabajo ha impuesto al Ajuntament de Barcelona una sanción de 7.962,65 euros por cinco contratos fraudulentos que hizo en verano de 2004, cuando el Instituto Municipal de Parques y Jardines contrató de forma irregular a 41 personas, según informó CGT. Tras una sentencia del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya, Trabajo ha propuesto una sanción de 1.502 euros por cada uno de los cinco casos denunciados. Los demandantes denunciaron al Consistorio por la contratación de 41 personas para sustituir a los empleados fijos en vacaciones, pero cuyo contrato era de un periodo superior.