dijous, 15 de maig del 2008

Xerrada a Barcelona de Lucio Urtubia, "l’anarquista irreductible"


Benvolguts companys,

El proper dia 22 de maig als locals de la Via Laietana el company LUCIO URTUBIA JIMÉNEZ ens donarà una xerrada explicant las seves experiències i anècdotes de la seva dilatada i accidentada vida com anarquista.

Teniu en compte que es un testimoni vivent de la historia i que es molt interessant escoltar tot el que ens pot dir. Cal que aprofitem aquesta oportunitat que tenim, perquè hem de tenir en compte que Lucio viu a Paris i no sabem quant el podrem tenir altra vegada entre nosaltres.

A més a més, per a poder entrar millor a la xerrada/col·loqui, es projectarà la pel·lícula/documental Lucio, basada en la vida del company. Aquesta pel·lícula es va presentar al Festival Internacional de Cine de Sant Sebastià - Zabaltegui i ha sigut nominada als Goya com a millor pel·lícula documental, dirigida per Aitor Arregi i Jose Mari Goenaga, BSO del prestigiós compositor Pascal Gaigne, produïda per Irusoin, Moriarti Produkzioak amb la participació de TVE i EiTB, amb el suport del ICAA (Ministerio de Cultura), Govern Basc i Media, ….

Una abraçada.

Gabi Secretaria de Formació de la Federació Local dels Sindicats de Barcelona

Més informació

Pàgina oficial del Documental Lucio: anarquista, atracador, falsificador, pero sobre todo… Albañil.