divendres, 9 de maig del 2008

Si et preocupa la situació de les persones amb fibromialgia o el síndrome de fatiga crònica

La Iniciativa Legislativa Popular per a obtenir serveis sanitaris per a les persones amb fibromialgia o el síndrome de fatiga crònica a Catalunya es troba encallada.

El 13 de maig podem protestar per això en un acte on parlarà el Sr. Antoni Comín.

Si tens fibromialgia o el SFC i vius a Catalunya, segurament saps i has participat en la Iniciativa Legislativa Popular per a obtenir uns serveis sanitaris com tenen altres malalts. Aquesta ILP està, en aquest moment, encallada i és el Partit Socialista Català (PSC) els quals estan bloquejant aquest procés.

Tots els quals hem participat en la ILP estem indignats/des. El parlamentari que juga un paper clau que la ILP estigui encallada és Antoni Comín. El Sr Comín, irònicament, parlarà en un acte del Dia Mundial de la Fibromialgia i el SFC.

L'acte està organitzat per la Fundació Fibromialgia i Síndrome de la Fatiga Crònica, l'Hospital Clínic i la Clínica CIM. Us animem a acudir a l'acte i protestar davant la presentació que farà el parlamentari Antoni Comín. (Us vam demanar que mostreu respecte per la resta dels ponents les presentacions segur dels quals que us seran d'interès).

L'acte és el dimarts, 13 de maig, a les 10 del matí. Antoni Comín parlarà a les 10.15 hores.

Lloc: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Passeig de la Bonanova 47