dimecres, 7 de juliol del 2010

Assalt de CCOO al local de CGT a Via Laietana


CCOO intenta assaltar el local de CGT arribant a trencar amb una de radial el pany de la porta, i trencant un vidre d’una pedrada a la porta de CGT. També ha tallat la llum i l’aigua des de les 8,30 a les 16,00 hores.

En el matí del dijous 1 de juliol uns 100 d’alliberats de CCOO han intentat assaltar el vestíbul del local de CGT a Via Laietana 18. Després de trencar el pany amb una serra radial però no podent accedir a l’interior perquè han coincidit amb uns 100 afiliats de CGT que de seguida els ha impedit el pas, s’han dedicat a apedregar-nos trencant-nos un vidre i posant la nostra integritat física en perill.

També des de les 8’30 hores ens han tallat la llum i l’aigua ja que tant la bomba d’aigua de tot l’edifici com l’entrada del corrent elèctric es troben al seu edifici no tenint accés des de la CGT a ells. En tallar la llum ens han deixat al seu torn sense ascensors deixant incomunicats un company que usa crosses i a un altre que va en cadira de rodes, fins que han arribat els bombers i els han obligat a obrir la llum perquè poguessin baixar, tornant a deixar-nos sense subministraments immediatament.

La CGT no ha incomplert cap laude de compliment obligat per part del Ministeri de Treball, a la CGT se li van comunicar unes recomanacions igual com a CCOO i estem parlant amb el Ministeri la manera en què s’apliquen.

La CGT considerem com una agressió que ha arribat a l’enfrontament físic l’acció realitzada pels alliberats sindicals de CCOO, la CGT vam ocupar la 8 planta sense que hi hagués cap possibilitat d’enfrontament físic entre persones. La CGT hem realitzat diverses manifestacions en la Via Laietana, davant els locals sindicals i davant el local de CCOO no produint-se mai el llançament d’objectes que poguessin fer mal a cap persona, només en la ultima concentració se’ls llançaren xoriços en una de les finestres en les que no hi havia ningú.

La CGT considerem que CCOO ha donat un pas endavant en la seva obsessió de quedar-se amb tot l’edifici de la Via Laietana, però a més han creuat una barrera que fins ara CGT havíem evitat com, és l’enfrontament físic i també el llançament d’objectes contundents.

Des de CGT afirmem que CCOO porta uns dies intentant manipular als Mitjans de Comunicació i a l’opinió publica. L’altre dia deien que unes pancartes col·locades a la nostra façana podien caure i provocar danys als transeünts, quan des de CGT se’ls demana per escrit poder accedir a la 8 planta per procedir a assegurar-les ens deneguen per escrit al pas a les mateixes.

Avui en la nota de CCOO les mentides augmenten de nivell diu que la CGT hem realitzat forats a les parets i que posem en risc la seguretat de les persones. Des de la CGT afirmem que això és una fal·làcia i una altra nova mentida més per intentar que es vaig actuar contra nosaltres, quan fem algun acte ho assumim sense cap problema, però aquest no és el cas. Des de CGT tenim tranquil·la la consciència no estem posant en perill a res ni a ningú, si potser posem en perill l’ànsia prepotent i verticalista d’un sindicat com CCOO que cada vegada té mes personal a sou i que constantment sofreix la fuga d’afiliats cap a CGT, el que entenem els produeix cert nerviosisme.

La CGT ens defensarem i no permetrem que CCOO segueixi amb la seva voràgine expansionista. CCOO continua sense complir la legislació contra incendis i les recomanacions que sobre seguretat li han donat tant bombers com Ministeri.

Federació Local de Barcelona de la CGT

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Me parece abarrante que en los tiempos que corren, mientras los trabajadores sufrimos paro, descenso de los salarios, etc.
Los sindicatos en lugar de unirse para defender nuestros pocos derechos pierdan el tiempo en peleas. Es muy triste y lo peor está por llegar ya que ante estas actitudes cada vez perderemos más derechos. Los trabajadores necesitamos estar unidos. Por favor olviden sus siglas y luchemos todos juntos.

Anònim ha dit...

yo opino lo mismo,pero eto es así,nosotros a pagar cada mes la quota,y ellos tirandose de los pelos,espero que nos defiendan si hay problemas,bueno señores lo mas importante ya saben: viva laroja!(azi zomo aqui!)