dimarts, 28 de setembre del 2010

CGT no assumeix, ni reconeix, ni se sent vinculada amb els serveis mínims de la vaga general

CGT no assumeix, ni reconeix, ni se sent vinculada amb els serveis mínims de la vaga general del 29-S

El passat vint-i-set d’agost, CGT va convocar i va notificar Vaga General a nivell estatal per al 29 de setembre, amb tots els requisits formals, afectant a tots els sectors i àmbits del mercat laboral, al tenir implantació en els àmbits territorials i funcionals afectats per la vaga.

CGT denuncia la flagrant discriminació sindical que vulnera el dret a la igualtat, que s’ha exercit per part dels responsables polítics de les diferents administracions públiques, al no haver estat citada per a negociar els serveis mínims necessaris per al dia de la Vaga General convocada per la Confederació General del Treball, mentre que si han estat convocades altres organitzacions sindicals que han presentat convocatòries posteriors de Vaga General coincidents en data i àmbit.

CGT no accepta en cap concepte que els serveis mínims de la Vaga General siguin negociats a les seves esquenes amb altres organitzacions sindicals. En conseqüència, CGT no reconeix, ni assumeix, ni se sent vinculada amb els serveis mínims pactats per a altres vagues convocades per altres organitzacions sindicals el dia 29 de setembre.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT