diumenge, 10 d’abril del 2011

1ª Sortida de la Ruta Biófila


Aquest dissabte 9 d'abril hem gaudit d'un esplendit dia de finals de primavera que ens ha acompanyat durant el transcurs de la primera sortida de la Ruta Biòfila. Els éssers vius dels Parcs estaven ufanosos. La musica ha omplert magistralment d'alegres sons l'itinerari i tapat el espantós brogit de la ciutat. Gracies sense vosaltres... hages estat sens dubte menys animat

Els conductors magnífics companys que altruistes es mullen per la causa i ho fan amb alegria. El nostre Manolito Rastaman, estupend cartellista que ha interpretat i donat color a la imatge de la Ruta amb els seus dibuixos. En Raul que s'ha esmerçat força per acabar rematant el disseny del llibret del que tant contents hem quedat.


De Montjuïc al eixample, desprès a veureu tot des del Turo de la Rovira. Ell sempre màgic romanticisme de l'acollidor , ombrívol i Plàcid Parc del Laberint per acabar a la Vall de Can Masdeu on hem dinat xerrat, begut, rigut i donada per acabada la primera sortida de la Ruta

Avui hem fet gala de la Vida visquen-la amb joia, tot recor...dant el molt que costa fer costat a la natura i resistir amb ella, plegades sota el paraigües del suport mutu, al futur que contra natura ens aboquen els necròfils de torn. Tot ha sortit rodo, el millor principi que cabia esperar. Gracies a les organitzacions organitzadores de les que sens dubte ens podem sentir orgulloses de pertànyer.






3 comentaris:

Anònim ha dit...

la hostia!

Carlos ha dit...

Gracias desde aquí a todas las personas que han participado de manera desinteresada para que este ambicioso proyecto haya tenido el exitoso inicio que ha tenido.
El 8 de mayo celebramos la 2ª ruta biófila, esperamos volver a llenar el autobús y poder disfrutar de otra jornada cultural y reivindicativa de nuestro sentimiento biófilo.

Anònim ha dit...

Que xulada!!!!!!!!!!!!!