dijous, 26 d’abril de 2012

PRESÓ PER A LA SECRETÀRIA D’ORGANITZACIÓ DE CGT-BARCELONA

FELIP PUIG AUGMENTA EL SEU NOMBRE D’HOSTATGES
Ahir dimecres 25 d’abril, la Jutgessa del Jutjat d’Instrucció nº 23 de Barcelona ha decretat presó sense fiança per la Secretària d’Organització de la CGT-Barcelona amb els càrrecs d’incendi, subsidiàriament de danys, coaccions, delicte de desordres públics i delicte contra els drets fonamentals.
La CGT considera que estan donant resultat les pressions polítiques, tant al jutjat com a la fiscalia, ja que la fiscalia considera que una persona sense antecedents penals, amb domicili fix, feina fixa i una filla que viu amb ella té risc de fuga i de reincidir abans fins i tot de ser jutjada i condemnada. Aquests barems no s’apliquen als banquers, ni als polítics investigats per la fiscalia anticorrupció, als que es deixa en llibertat. Realment ens qüestionem l’anomenada "independència judicial" respecte a la resta de poders dins d’un mal denominat "estat de dret".
Des de la CGT considerem que no hi ha cap motiu que justifiqui la seva detenció i, encara menys, el seu ingrés a la presó, cosa que suposa un clar abús de poder i una violació del dret a no ser privat de llibertat.
No calia un circ mediàtic com el muntat pels Mossos d’Esquadra, necessitats d’intentar donar exemple detenint i reprimint a persones i organitzacions que protesten i qüestionen el sistema sense ser canalitzades pels "agents socials autoritzats i ensinistrats".
Els afiliats i afiliades de CGT anem amb la cara descoberta, no amaguem les nostres accions, les considerem justes i sense perill per a la integritat de ningú, per tant descartem que els Mossos d’Esquadra hagin de investigar gaire per saber què fem o què deixem de fer.
La CGT ens preguntem quan hi haurà una fiscalia especial que investigui als banquers, polítics corruptes i empresaris que han creat una crisi que estan duent a milions de persones a l’exclusió social i la misèria. Quan hi haurà una web amb totes les fotos dels delinqüents de guant blanc que són tractats com a senyors pels poders públics? Quan hi haurà una web amb les fotos dels mossos que han mutilat amb boles de goma i colpejat a cops de porra ciutadans?. Senyor Puig, això sí que és violència i vostè sempre la justifica.
Considerem que aquest empresonament és una venjança per part del govern de la Generalitat i el seu cos armat. No han pogut assimilar que el dia de la Vaga General al matí, la CGT amb altres organitzacions, aglutinéssim a més de 15.000 persones recorrent el centre de la ciutat i a la tarda més de 50.000. El que es pretén és provocar la por entre la ciutadania, perquè no ens mobilitzem i acatem les polítiques econòmiques sense dir ni piu i per això necessiten crear una imatge de violents totalment prefabricada des d’alguna oficina.
La CGT, que no quedi dubte, seguirem sortint al carrer i protestant igual que van fer els nostres avis, per defensar la llibertat i una societat més justa, seguirem lluitant contra les injustícies, no permetrem que ens porteu a les condicions laborals i socials del segle XIX com esteu pretenent entre els banquers i els polítics.
PROU REPRESSIÓ. LLIBERTAT IMMEDIATA PER LA LAURA

Més informació: DIRECTA, EL TRIANGLE

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Alimentan nuestro miedo, alimentan nuestra rabia, alimentan SU perdición y SU distancia es cada vez mas lejana de los ciudadanos LIBRES. 9.766 de parcs i jardins.

Anònim ha dit...

Por esta libertad de canción bajo la lluvia
habrá que darlo todo

Por esta libertad de estar estrechamente atados
a la firme y dulce entraña del pueblo
habrá que darlo todo

Por esta libertad de girasol abierto en el alba de
fabricas encendidas y escuelas iluminadas
y de esta tierra que cruje y niño que despierta
habrá que darlo todo

No hay alternativa sino la libertad
No hay más camino que la libertad
No hay otra patria que la libertad
No habrá más poema sin la violenta música de la
libertad

Por esta libertad que es el terror
de los que siempre la violaron
en nombre de fastuosas miserias
Por esta libertad que es la noche de los opresores
y el alba definitiva de todo el pueblo ya invencible.
Por esta libertad que alumbra las pupilas hundidas
los pies descalzos
los techos agujereados
y los ojos de los niños que deambulan en el polvo
Por esta libertad que es el imperio de la juventud
Por esta libertad
bella como la vida
habrá que darlo todo
si fuere necesario
hasta la sombra
y nunca será suficiente.


FAYAD JAMIS
CUBA