dilluns, 3 de desembre del 2012

Carta del Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya adreçada a Felip Puig, amb motiu de la seva compareixença del dilluns 3 de desembre al Parlament

Conseller (en funcions) Puig, fins on ho faràs durar tot plegat? El dimecres 14 de novembre vam tornar a assistir a noves escenificacions de violència gratuïta del cos d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra, del qual encara n’ets el responsable. Adolescents atonyinats a Tarragona pel simple fet de voler participar en una vaga que, entre altres coses, lluitava pel seu futur. Manifestants a Barcelona amb fractures obertes de cúbit, amb la mandíbula rebentada o sense l’ull que els ha robat una bala de goma disparada per la policia que dirigeixes.
Conseller (en funcions) Puig, no et creiem quan dius que totes aquestes situacions van ser fortuïtes. Les porres no reboten soles per impactar al cos d’un jove reiterades vegades. I les bales de goma que milers vam sentir als voltants de la Pça. Urquinaona, Pça. Catalunya i Pla de la Catedral a Barcelona no es disparen soles. Les porres les agafen policies. I les escopetes que disparen les bales també. El passat 14 de novembre aquests policies van actuar seguint ordres, per això pertanyen a un cos jeràrquic amb una clara cadena de comandament. Com el passat 29 de març, quan també el nombre de ferits/des es va contar per desenes, o durant l’intent de desallotjament de la Pça. Catalunya de Barcelona el 27 de maig de l’any 2011. I la llista, ho saps prou bé, podria ser encara més llarga.
Conseller (en funcions) Puig, no t’adones que fas el ridícul quan negues les evidències? La teva policia va pegar i va disparar el 14 de novembre. Tu ho saps. Tothom ho sabem. Mentint t’enterres a tu mateix i davant dels teus (davant nostre ja fa temps que ho estàs, d’enterrat). Tingues la valentia i l’honestedat de mostrar-te tal i com ets, d’explicar allò que fas i, sobretot, les ordres que dones. Explica que la violenta repressió de manifestants persegueix sembrar el terror perquè vols fer de la por la millor arma por aturar les protestes d’un poble cada vegada més fart de la destrucció de drets socials al que l’esteu sotmetent.
Finalment, Felip, aprèn de la dignitat i la valentia de l’Ester, a qui li has robat la meitat de la mirada. Aprèn de la dignitat dels braços trencats i dels cossos plens d’hematomes que demà, quan ja no siguis conseller, seguiran sent i existint per fer que el futur sigui de tots. Mentre, de tu, Felip, ja no n’esperem res més que la teva dimissió com a Conseller d’Interior.

Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya
30 de novembre de 2012

7 comentaris:

ricinus communis ha dit...

"Assassins de raons, de vides,
que mai no tingueu repòs en cap dels vostres dies
i que en la mort us persegueixin les nostres memòries"

Lluis Llach(1976)

Anònim ha dit...

Lo Quim diu. Bravo

nabucodonosor,el tatuado ha dit...

Mal Ricino,vas mal.Ellos son cristianos,y si no sigues su dogma te condenan,lo desean,a la tortura eterna en el infierno.Son sadicos enfermos.No seamos como ellos .Cuando se mueran que les den y punto.Como a todos.No tengo otra cosa que hacer que perseguil.les de memoria cuando aun sean mas carroña.Lo que hace falta es que en vida dejen de dañar.Yeso es lo que no conseguimos.

Anònim ha dit...

Joder a mi me parece precioso el
Omenaje a Lluis Llach, me parece preciosa la cita y me parece precioso el momento y hasta el tiempo me parece bien,este tiempo de tinieblas y de dudas si ellos son cristianos
seamos nosotros Messis e iluminemos con goles de verdad y con razones, ya sabeis la razón de esta sin razón que a mi razón se hace.
Saludos y Suerte.

ricinus communis ha dit...

Nabuco, company, no et piquis amb mi que estem a la mateixa trinxera¡¡
L'unic que ens diferencia es que tu parles desde el teu tro d'emperador babiloni, i jo ho faig arran de terra,amb l'humilitat d'aquesta planta que nomes provoca cagalera depurativa a qui la pren.Cadascu fem el nostre paper jaja. Salut companys¡

nabucodonosor,el tatuado ha dit...

aixo mateix¡¡bien argumentado.Tan solo se trataba de darle vidilla al blog.

ricinus comunnis ha dit...

jaja, nabuco,som collonuts ¡¡ endevant ¡¡