dimecres, 5 de desembre del 2012

CGT de l’Ajuntament de Barcelona (SSAB CGT) ha firmat l’Acord Municipal 2012-2015 sense abandonar els seus posicionaments ni les seves reivindicacions

La secció sindical de la CGT de l’Ajuntament de Barcelona (SSAB CGT) ha firmat l’Acord Municipal 2012-2015 sense abandonar els seus posicionaments ni les seves reivindicacions.

Durant la campanya del referèndum del 29 de novembre passat, la SSAB CGT va manifestar la seva crítica a l’acord en comunicats i en assemblea general i va destacar els importants aspectes oberts de l’acord que encara depenen de processos posteriors a la firma.

El referèndum va ser organitzat per CC.OO. i UGT (firmants del preacord) amb el recolzament del govern municipal, i es va convocar en condicions precipitades i forçades pel calendari de l’Ajuntament. Però malgrat aquestes circumstàncies el desenvolupament formal va ser suficientment transparent com per acceptar el clar resultat a favor de la firma de l’acord. El resultat del referèndum ha estat molt clar, la participación en el referéndum ha estat en general elevada tot i que en alguns sectors més que d’altres i que s’ha pogut observar una important abstenció crítica com promovien algunes iniciatives entre els treballadors.

En aquest sentit la SSAB CGT vol felicitar per davant de tot al 10% de votants que han dipositat la papereta del NO i als que han decidit practicar una abstenció activa i crítica en alguns sectors. Interpretem aquest gest com una mostra de coratge i dignitat característica dels companys i companyes amb els que amb més força i constància hem estat lluitant aquestes setmanes.

La signatura de l’acord per part de la SSAB CGT només s’ha produit després d’analitzar tot plegat i a la vista del context que s’obre a partir d’aquí.

No és en absolut una claudicació, no renunciem a res. Un dels trets d’aquest Acord és que deixa moltes i importants coses a la negociació posterior. En concret ja per al mes de desembre s’han de tractar i tancar els temes de conciliació, el Fons d’Acció Social i el Sistema d’Ordenació Municipal.

En aquest sentit i per a que el personal municipal se’n surti el millor possible davant d’aquest calendari tant precipitat , la CGT fa una crida a tot el suport i la complicitat de tothom.

Barcelona 3 de desembre de 2012

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy radicales, muy radicales.. pero siempre chupando rueda.

Anònim ha dit...

Compañeros mucho cuento y mucha mentira hay en esta empresa el tema cuatre casas archivado para descontar paga de nadal en primera linea somos del ajuntamiento para la firma de acuerdos ya no nos ajuntan pa poner el careto si o pa ir y dar la bulla tambien el caso es el siguiente enemigos dentro de la empresa no faltan sobre todo en la cupula de arriba ya los van renovando ellos tal y como los obreros los van descubriendo inmas medinas orioles campillos falcones y demas fauna que entra por la puerta de esta empresa sin ningun tipo de examen ni comvocatoriay llegan tan solo para desmantelar la empresa

Anònim ha dit...

de qué me suena, firmais el acuerdo pero felicitais al diez por ciento que vota en contra.
a , claro, sois la cgt, igual os apuntais a una boda que a un entierro

Anònim ha dit...

Hay que estar en to en las bodas los entierros contra el enemigo el fascismo y sobre todo defendiendo la clase obrera fascioso franquista y embustero maldito cien mil veces maldito

Anònim ha dit...

DEJADLO. La pena de este señor??? es que no tiene otro espacio de libertad para vomitar sus penas. Dejemos que se exprese y que su maldad lo vaya pudriendo poco a poco.