dilluns, 5 de desembre de 2011

Aturem l'Audiència, 13 i 14 desembre


El 14 de desembre l'Audiència Nacional es trasllada a Catalunya. Tots els protagonistes que estan intentant criminalitzar el moviment 15M1, abanderats pel sindicat feixista Manos Limpias i seguits pel jutge Eloy Velasco i la fiscal Teresa Sandoval, vénen a prendre declaració als diputats2 del Parlament denunciants pels fets ocorreguts el 15 de juny.

Totes recordem aquell dia. Milers de persones sortint al carrer per protestar en la mateixa cara dels polítics contra les seves retallades socials. Aquell dia vam passar de la indignació a la acció i ens van témer. Així que com a càstig, quatre mesos després 20 persones van ser detingudes i citades per declarar a Madrid per ordre del jutge de l'Audiència Nacional com a conseqüència d'aquells fets.

Però nosaltres no ens callem davant els seus càstigs, de manera que el 14 de desembre tenim l'oportunitat de cridar ben alt i ben clar que JO TAMBÉ ERA AL PARLAMENT i que, si cal, ho tornarem a fer, per tornar a dir-los de nou a la seva cara que no aprovem les seves retallades socials, que no els volem i que no els necessitem.

El 14 de desembre tenim l'oportunitat de demostrar un altre cop la nostra solidaritat amb les companyes detingudes pels fets del Parlament i no només amb elles, sinó amb tota la gent que està patint la repressió per portar a la pràctica les seves idees, ja sigui parant desnonaments o ocupant habitatges pels desnonats, tallant carrers o fent acampades a les places, ocupant hospitals o fent protestes laborals...

Ens sobren els motius per prendre el carrer un cop més.

13 de desembre 19:30h.
Pl. Catalunya
Manifestació en solidaritat amb els encausats del Parlament i contra la repressió al moviment 15M

14 de desembre 07:30h.
Arc de Triomf
Aturem l'Audiència Provincial de Barcelona

Perquè ja hem passat de la indignació a l'acció. Perquè juntes ho podem tot!

Descarregar octaveta Aturem l'Audiència

1 comentari:

Anònim ha dit...

2.000 manifestants denuncien la persecució del 15-M davant d'un Palau de Justícia fortificat
per Setmanari Directa 14 des 2011
Més de 2.000 persones s'han aplegat a la manifestació de rebuig al procés judicial que instrueix l'Audiència Nacional espanyola contra una vintena d'indignades del 15-M de Barcelona. La marxa ha sortit des de la plaça de Catalunya, ben aprop de la pista de gel instal·lada a petició de l'alcalde Xavier Trias. Una gran pancarta amb el lema "De la indignació a l'acció" i una altra on s'hi llegia "Si ens toquen a una, ens toquen a totes" obrien la protesta. Una furgoneta amb megafonia difonia crits contra les institucions de l'Estat, en especial dirigits cap el conseller Felip Puig i el president de la Generalitat Artur Mas. La mobilització ha circulat pels laterals de la plaça de Catalunya per després dirigir-se a través del carrer Fontanella fins a la Via Laietana. Al llarg del recorregut han fet nombroses pintades reivindicatives i han enganxat cartells a façanes de bancs, immobiliàries, centres comercials i institucions públiques, com ara la seu del contenciós-administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ubicada prop de la plaça Urquinaona.
Sonora traca a la 'Jefatura'

La marxa ha seguit fins el Pla de Palau després de fer esclatar una sorollosa traca de petards a les portes de la Jefatura Superior de Policia de la Via Laietana. Des d'allí han enfilat l'avinguda del Marqués d'Argentera i el passeig de Picasso, per finalitzar el recorregut a les portes del Palau de Justícia del passeig de Lluís Companys, on es troba la sala on Eloy Velasco, jutge de l'Audiència Nacional, prendrà declaració a la desena de diputats que són la clau acusatòria contra la vintena d'indignades encausades en el procediment penal. En diversos punts del recorregut s'han escoltat crits contra els mitjans de comunicació, a qui han responsabilitzat "d'assenyalar" per a que després "disparés" la policia, en referència a l'enorme quantitat de cintes de vídeo i DVDs d'imatges –gravades el 15 de juny a les portes del parc de la Ciutadella– que una quinzena de mitjans de comunicació catalans van entregar als mossos d'esquadra i que en format de fotoprinters han passat a ser elements provatoris de l'acusació contra les activistes.

Un gran grafit al terra

Davant del Palau de Justícia s'ha fet lectura d'un comunicat i tot seguit dos activistes han dibuixat un enorme grafit al terra de la zona peatonal del centre del passeig de Lluis Companys on s'hi llegeix: "Aturem les retallades. Jo també estava al Parlament. Eloy de Velasco no ets benvingut". Tot plegat s'ho miraven més de 300 policies de les unitats antiavalots que estaven distribuïdes per tot el perímetre exterior de l'edifici judicial i darrera d'una barricada de tanques metàl·liques construïda aquesta tarda per operaris municipals. Durant la declaració de la desena de diputats és previst que es mantingui el mateix dispositiu policial, amb restriccions d'accés a l'interior de l'edifici judicial i amb un estricte control per als mitjans de comunicació. El jutge Eloy Velasco es traslladarà a la seu judicial abans de les 9h del matí i les compareixences està previst que comencin a les 10h. Per tot això el moviment del 15-M ha convocat una concentració a peu de tanques des de dos quarts de vuit del matí. Aquesta mitjanit alguns activistes discutien la possibilitat de passar-hi la nit.
Mira també:
http://setmanaridirecta.info