dijous, 22 de desembre del 2011

L'estudi sobre la privatització causa mala maror a Parcs

La filtració de l'estudi encarregat per l'Ajuntament de Barcelona sobre la viabilitat de la privatització de Parcs i Jardins, del qual ahir va informar aquest diari, ha generat mala maror en la plantilla.

El comitè d'empresa, que va saber l'existència de l'informe i el seu contingut el passat dia 14, ha demanat una reunió amb el tinent d'alcalde Antoni Vives, de qui depèn l'àrea de Medi Ambient, de la qual es titular Joan Puigdollers, i ha remès un comunicat als representants de l'empresa en la negociació del conveni en què, a la vista del contingut de l'estudi, que recomana privatitzar l'institut d'una tacada, acusa la direcció d'haver faltat “als principis de bona fe i transparència que haurien de regir la negociació”, explica el president del comitè, José Ruiz.

Puigdollers va assegurar que la privatització és tan sols una possibilitat més de les que hi ha sobre la taula i que vol consensuar amb la plantilla la modernització d'un model “obsolet”. Per Ruiz, quan el regidor diu que cal millorar la cura del verd urbà, “admet que no està bé, i ens dóna la raó. Fa temps que diem que ha baixat la qualitat, i el motiu és que no cobreixen les baixes i redueixen el personal”.

@IvanVila_PA

Publicat en el diari El Punt-AVUI