En els boscos, jardins ia la vora dels camins, creixen plantes totalment comestibles que no tenen res a envejar a les enciams, els tomàquets o qualsevol altra verdura de les que acostumem a portar al nostre plat. Hi ha qui els anomena males herbes, però això depèn del punt de vista amb què es miri.
En aquest reportatge de Miquel Figueroa, l'agricultor Josep Pàmies ens mostrarà un seguit de plantes comestibles que creixen al voltant de les terres que ell treballa. Aquestes varietats són típiques d'un lloc i un temps concrets, de manera que, si ho desitgem, cadascú haurà de sortir a la recerca de les espècies que creixen on vivim.
En aquest reportatge de Miquel Figueroa, l'agricultor Josep Pàmies ens mostrarà un seguit de plantes comestibles que creixen al voltant de les terres que ell treballa. Aquestes varietats són típiques d'un lloc i un temps concrets, de manera que, si ho desitgem, cadascú haurà de sortir a la recerca de les espècies que creixen on vivim.
Com diu Josep, aquest coneixement pot servir en temps de crisi, ja que es tracta d'un regal de la naturalesa que no ens costa ni un cèntim.
1 comentari:
Qué maravilla! Qué alimenticios podrían ser nuestros parques si los dejáramos
Publica un comentari a l'entrada