dilluns, 11 de febrer del 2008

Parc Central de Poble Nou


El nou parc Central del Poblenou desencisa els veïns del barri, que diuen que s'ha fet pensant en els nous hotels


" El «parc del Mur de Berlín», el «parc dels formatgets» o «Guantánamo». Aquests són els malnoms que els veïns del parc Central, situat a l'avinguda Diagonal, entre els carrers Bac de Roda i Marroc, han donat a la nova zona verda que s'ha construït al Poblenou. El parc, que, segons ha avançat el regidor de districte, Francesc Narváez, es podria inaugurar el mes de març vinent, té una extensió de 55.600 metres quadrats i incorpora l'antiga fàbrica Oliva Artés, que es rehabilita com a equipament. La nova àrea enjardinada s'ha construït en una sola fase, que ha durat uns divuit mesos, però ara s'hi fa una segona fase d'uns dos anys més que s'anomena «de formació i manteniment», a causa de la complexitat i la varietat dels elements ornamentals que el componen.
Un dels majors despropòsits de Barcelona es el Parc Central del Poblenou, de Nouvel, aixó diu el doctor arquitecte i catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya Josep Maria Montaner en un article en el diari el Pais

1 comentari:

Anònim ha dit...

GUANTANAMO ? , no si us plau,aquest nom ja el te un altre parc: El Roser de Cervantes... i s'ha guanyat el nom no pas per questions estetiques, sino per l'ambien laboral que es respira.