divendres, 18 d’abril del 2008

Carta oberta al Hereu per la tala de l'alzinar del Tibidabo (animeuvos a escriure!)


Per en Jordi Hereu

De nou la força dels diners s'ha imposat sobre la naturalesa. Em refereixo evidentment a la tala de l'alzinar del Tibidabo. No tenen vergonya. Cap dels seus arguments tenen cap mena de validesa en el món actual i la història els jutjarà. No necessitem ni volem cap muntanya russa dalt de tot de la muntanya emblemàtica del Tibidabo, només contribuïrà a que la gent pugi en cotxe a la muntanya per gaudir d'un element artificial, i no de la naturalesa en si (arbres, plantes, paisatge i d'altres essers vius). No em val el seu argument de que replantaràn les alzines i que en plantaràn més. Ho poden fer igualment sense tallar les que ja hi ha i encara en tindrem més. La democràcia autoritària arribarà al seu final tard o d'hora, potser ja no hi serem, però en el futur mai mes es pendran decisions com aquesta (però n'hi ha d'encara més greus)

Pot reemplaçar, sr. Hereu, els anys de creixement de les alzines, i del medi natural que hi ha al seu voltant? La resposta es no. Doncs llavors no s'apressuri en destruïr-ho.

Molts dels que viuen mereixen morir y molts dels que moren mereixen viure. Pots retornar la vida? Doncs llavors no t'esforcis en dispensar la mort, doncs ni els mes savi coneix la fi de tots els camins.(SA I, 2)

De part d'algú que no el votarà mai, ni votarà mai a cap partit politic d'esquerres, ecologista i de debò

Escriu al Alcalde

Quatre activistes de l'Assemblea en Defensa Activa de Collserola s'han enfilat aquest dijous al matí a les alzines del parc d'atraccions del Tibidabo per evitar-ne la tala, segons ha informat una portaveu d'aquesta entitat Llegir