dilluns, 28 d’abril del 2008

Segrest aeri al Parc del Tididabo: prou tala!

Un grup de persones de l'Assemblea Pro-Boscos del Tibidabo ahir dissabte al migdia va 'segrestar' l'avió del Parc del Tibidabo en protesta per la tala de l'alzinar centenari catalogat.

avio1.jpg

avio2.jpg
avio3.jpg

Poc abans de les 14h., amb el Tibidabo ple de gent, el grup entrava al Parc; mentres dues persones distreien el personal del Parc megàfon en mà cridant al boicot, un altre grup camuflat en la condició d'"usuaris" es pujava a l'avió vermell i un cop a dins van desplegar dues pancartes per les finestres ("Prou,prou,prou" i "Prou agressions a Collserola") i van "segrestar" l'avió negant-se a abandonar-lo.

La direcció del Parc va avisar als mossos i la guardia urbana que finalment no van identificar ningú dels 'segrestadors' quan hora i mitja més tard van donar per acabada l'acció de protesta i van sortir de l'avió.

La tala de les alzines que està fent el parc del Tibidabo per a una nova muntanya russa només és defensada pel bipartit municipal, i en concret per IC-v ("ecologistes de debó") la defensen en veu baixa. Tot i el qüestionament social s'està tirant endavant i aquests darrers dies continuen fent obres, ha entrat una gran grua per arrencar més alzines i es preparen les rases al terreny per les pilones de la futura "atracció" que malmetrà un munt d'alzines més que no seran tallades segons el parc.

Per altra banda l'associació SOS Tibidabo continua recopilant un munt de signatures contra el projecte, 2000 el dia de Sant Jordi.

mes info sobre el tema i altres agressions a collserola:
www.collserola.org