dimecres, 16 d’abril del 2008

L'ASSEMBLEA DE CONDUCTORS/ES ACCEPTA EL PREACORD I ES DESCONVOCA LA VAGA


Ahir, dimarts 15 d'abril, els conductors/es hem demostrat una vegada més que estàvem disposats a secundar massivament la mobilització pels dos dies, a pesar dels serveis mínims que més aviat podien cridar-se màxims.

Hi ha hagut molt pocs esquirols i l'Assemblea, que podia disminuir en nombre per la quantitat de companys i companyes que estaven realitzant el seu servei mínim, ha desbordat totes la previsions.

Al voltant de 1.500 conductors/as ens hem reunit en Cotxeres de Sants. L'Assemblea, on s'ha explicat el contingut del preacord i on han intervingut al voltant de 20 companys que han sortit a donar la seva opinió, a favor i en contra del preacord, s'ha seguit amb molta serenitat a pesar d'arrossegar un conflicte des de fa gairebé mig any.

Els conductors/es reunits en Assemblea hem decidit acceptar el preacord sempre que la direcció deixi sense aplicació els expedients sancionadors i, d'aquesta manera, tornar al treball a partir de matí dimecres 16 d'abril.

Aquí baix podràs trobar el preacord acceptat. Et recordem que demà, dimecres 16 d'abril, es va a realitzar igualment la manifestació a les 20h en Plaça Universitat.

En aquest cas, serà per a agrair a tot el món que ens ha ajudat en aquest conflicte.

ACORD SIGNAT