dissabte, 25 de desembre del 2010

CGT es dirigeix a sindicats i organitzacions socials per a convocar unitàriament una nova vaga general

La Confederació General del Treball (CGT) s’està dirigint per carta a sindicats i organitzacions socials indicant que considera imprescindible convocar una nova Vaga General contra la Reforma del Sistema Públic de Pensions, la Reforma Laboral, les retallades socials i laborals, entenent que aquesta Vaga General ha de convocar-se abans que s’aprovi l’esmentada Reforma del Sistema de Pensions prevista per a final de gener.

A més CGT manifesta en la seva carta a sindicats i organitzacions socials, el seu desig mantenir una reunió el més urgent possible en la qual abordar la convocatòria d’aquesta nova Vaga General. Aquesta sol·licitud, en alguns casos, ja s’està concretant o ja s’ha concretat.

CGT assenyala que és responsabilitat dels sindicats que aquesta pretesa Reforma de les Pensions obtingui una resposta contundent que posi fre a aquesta dictadura dels mercats que patim.

Per altra banda, CGT indica que la passada Vaga General del 29-S, així com les vagues generals que recorren Europa, permeten comprendre que en aquests difícils temps la classe treballadora i els col·lectius socials exigeixen sumar esforços en la lluita perquè la Vaga General sigui un èxit, aportant cada organització en funció de les seves possibilitats i evitant tot tipus de sectarismes o protagonismes innecessaris.

Finalment CGT considera que aquesta convocatòria de Vaga General, contra la Reforma de les Pensions, ha de ser compartida, organitzada, secundada, assumida… pel màxim d’organitzacions sindicals i socials amb l’objectiu d’aconseguir que compti amb el suport ple de la societat.

SECRETARIAT PERMANENT DEL COMITÈ CONFEDERAL DE CGT