dijous, 26 de juliol de 2012

ACORD PEL DESTÍ DEL DESCOMPTE DE LA VAGA 29 DE MARÇ 2012


 Finalment CCOO, UGT i CGT  van arribar a un acord amb l’Ajuntament de Barcelona per  el destí del descompte salarial dels treballadors i les treballadores que van exercir el seu dret de vaga el 29 de març de 2012. La quantitat total aportada pel global del personal municipal es de 221.690 €, dels quals 46.332,74 € són aportats per els treballadors i traballadores Parcs i Jardins.
La distribució acordada és la següent, amb un import de 73.896,68€ per cada projecte:
    .- Activitat de caràcter social de Beques de menjadors escolars      
 .-Activitat de caràcter social d’ajudes que treballen amb pobresa infantil CENTRES OBERTS D’INFÀNCIA
 .- Activitat de caràcter social d’ajudes a persones amb discapacitat canalitzat pel Comitè Català de Representants de persones amb discapacitat COCARMI

 

S’acorda igualment realitzar un seguiment de la destinació i canalització d’aquests imports envers les entitats que reben els ajuts, així com la posterior comunicació a la part social d’aquest seguiment.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicidades al personal de Parcs i Jardins que secundó la huelga y a las secciones sindicales que han logrado este acuerdo. A los esquiroles del 29M, quizá en la próxima despertéis de una puta vez!

Anònim ha dit...

Podrían destinar el dinero a los que hicimos la vaga. Así en navidad, a los vaguistas nos descontarían menos. Y a los esquiroles que les den....por colaboracionistas.

Anònim ha dit...

los sindicatos no han conseguido nada mas que una montaña de humo con el que tapar sus torpezas.
os enseñan que ganan tonteras y pierden lo que tienen que ganar.
así os hacen creer que sirven para algo mas que pasearse cuando hay elecciones y quejarse cuando tienen que trabajar, mientras tanto andan escondidos y negociando para ellos.
luego echan las culpas a todos y a todo, y ellos que son los culpables no tienen ninguna responsabilidad...
¡¡vivan los sindicatos de parques¡¡

Anònim ha dit...

tio este discurso te lo ha dictado el medina lo mismo te ha prometido algun carguillo

Anònim ha dit...

no se ni quien es ese medina.
pero si se quien eres tu¡
otro engañado por los sindicatos, o eres de algun sindicato?¿?¿

Anònim ha dit...

pues para no saber quién es, dices lo mismo

¿igual has ido al mismo colegio?
¿o tomáis la misma marca de leche?

Anònim ha dit...

o igual escuchamos pedoros como tu¡¡

Anònim ha dit...

Hola companys,no se si aqui en blogger es possible tecnicament, pero ja seria hora de que fos imprescindible registrarse i identificarse per participar al blog.No pot ser que una eina tan util com aquesta sigui utilitzada anonimament per individus que cobardament es dedican a insultar, mentir i intoxicar dia rera dia. Salut.

Anònim ha dit...

miento si digo que los sindicatos no valen para nada en parques¿?¿? yo creo que no, y eso no es insultar ni intoxicar, para los que son de los sindicatos si lo es, claro que si, les ofende las verdades.
y cobardemente no, quieres que ponga mi nombre?,pare que seguramente no me conozcas, pon tu telefono y yo te llamo y asi hablamos de lo que miento o no, que dicen que hablando se entienden las personas, eso dicen...

Anònim ha dit...

hombre, el panxacontenta cobard cagón, estas a tot arreu. això si amb el mateix discurs, saps que m estas convençent, demà deixo el sindicat, em dono de baixa de l ´ afiliació i estic a la teva disposició, el que em costara més es ser com tu un panxacontenta, cagon si que ho sóc un parell o tres de cops al dia, i espero que el ser cobard es pugui apendre, i au fil hi ha l´agulla.
Per cert per on començem ?
Tens algún punt d´inici ?
Algún full de ruta ?
Aun senyalans el camí campeón.

Anònim ha dit...

no, como todos vosotros y los de los sindicatos, por lo menos no hago como que hago algo o que lo se todo como vosotras.

Anònim ha dit...

Jo estic propossant que tothom que opini aqui ho faci, com a minim, registrat com usuari.Aixi, s'acabarian els insults i demes xuleries i hauriem de ser responsables del que diem. Quan aixi es faci jo sere el primer en fer-ho. Mentres, no sere tant ingenuo com per identificarme i menys veient el tipus de gent que entra aqui. I a tu en concret, al provocador, que et dongui el meu telefon? aixo es ser valent? estas sonat. Preocupat de buscar feina i deixans en pau.

Anònim ha dit...

es que estar en el paro es un poco aburrido y desesperante.
y creando un poco de polemica me queria relajar del resto de problemas que tengo... gracias por dejarme pasar un rato distraido, pero eso de panzacontenta aque viene?
ahh busco trabajo pero por ahora no e encontrado nada, gracias por tu preocupacion.

Anònim ha dit...

es que estar en el paro es un poco aburrido y desesperante.
y creando un poco de polemica me queria relajar del resto de problemas que tengo... gracias por dejarme pasar un rato distraido, pero eso de panzacontenta aque viene?
ahh busco trabajo pero por ahora no e encontrado nada, gracias por tu preocupacion.

Anònim ha dit...

Ara vas millor company, entenc la teva rabia, pero no busquis els teus enemics entre la gent que de veritat pot ajudarte. Tot estem fotuts per una cosa o unaltre i tot perdem la paciencia i l'educacio en algun moment.LLuitant junts potser solucionarem els teus problemes i els nostres, enfrontant-nos es impossible. Salut.

Anònim ha dit...

Ara vas millor company, entenc la teva rabia, pero no busquis els teus enemics entre la gent que de veritat pot ajudarte. Tots estem fotuts per una cosa o unaltre i tots perdem la paciencia i l'educacio en algun moment.LLuitant junts potser solucionarem els teus problemes i els nostres, enfrontant-nos es impossible. Salut.