dimarts, 14 de juliol del 2015

A Ada Colau i a la resta de les regidores de l’Ajuntament



Avui, treballadores de Parcs i Jardins, hem assistit al #PleBCN per expressar directament a l'alcaldessa Ada Colau i a la resta de les regidores de l’Ajuntament de la necessitat immediata de contractar personal eventual per cobrir les vacances de la plantilla.
La necessitat més peremptòria amb la que ens trobem a Parcs i Jardins: és la falta de personal per realitzar el manteniment del verd, que  s’accentua  a l'estiu amb els torns de vacances de la plantilla. La necessitat de feina que requereixen els parcs i jardins de la ciutat, agreujats per les onades de calor d’aquest estiu, està produint com a conseqüència la degradació i la pèrdua de les zones enjardinades i una alta mortalitat d'arbres i d’arbustos, fet que obligarà posteriorment, a futurs projectes de recuperació, amb un cost econòmic elevat.
Per cobrir aquesta necessitat de personal es disposa de capital en els pressupostos i es compta amb una bossa de treball per poder contractar personal eventual, per tant és una qüestió de voluntat, de voluntat de salvar el verd públic.

 (1) Protestant al ‪#‎PleBCN‬ per la urgència de contractació de personal per l'estiu

 2) ‪#‎PleBCN‬ l’alcadessa Ada Colau ens ha dit que recollia la nostra demanda d'ella depèn el salvar el verd de BCN


 Més informació:

AQUEST ESTIU, SALVEM EL VERD DE BARCELONA