divendres, 2 d’octubre del 2009

COMITÈ D´EMPRESA 29.9.9

Primer comitè després de l’aturada estival, hora d’inici 11.00, no sé si per l’excés de ganes d’avançar en l’ordre del dia, per un error del secretari, o pq. realment les coses estant canviant comencem el comitè puntualment a les 11.05 .

El primer punt és el balanç de les activitats d’estiu, per cert les DUES activitats d’estiu pq. el comitè no te més capacitat per organitzar mogudes amb una mica de cara i ulls per falta d’interès i es que les coses ja els hi estan bé com funcionen per molt que ens vulguin fer veure que ho volen arreglar tot, la primera activitat d’estiu era entrar al ple de l´Ajuntament, desorganització, falta de recursos, poc interès, en resum en la línea del comitè , la segona activitat va ser una roda de premsa als Jardins Joan Brossa , aquest si que va tenir més repercussió mediàtica i fins i tot el mitjans és van acostar al viver tres pins, al cementiri de vehicles que hi ha a la part alta del viver ( digne de veure un parc obert a la gent ple de vehicles abandonats) , nosaltres en el seu moment, abans de les vacances d’estiu , varem proposar una TERCERA activitat durant les festes de la Mercè, però a la resta del comitè li quedava molt lluny i no s’ha fet res.

El segon punt de l’ordre del dia era informacions importants de les diferents comissions de treball, dins la comissió de contractació és comenta fer denuncia de tots els contractes que s’han fet prescindint de la borsa , es passa documentació d’un llistat de contractes, la majoria de tècnics, per no dir tots , on no s’ha seguit cap procés de selecció, comenten de la UGT que ja fa 7 mesos que no és reuneix la comissió d’igualtat i volen saber que passa, es posa data per la comissió de garanties el dia 13 d’octubre.

Tercer punt de l’ordre del dia, informació jurídica, conflictes col·lectius pendents, inspecció de treball, es parla del judici de garanties , no és presenta al suprem, per tant judici tancat, vulneració al dret a vaga presentada la denúncia per CGT, l’UGT diu que s’adhereix a la denúncia, CCOO diu que no te diners per utilitzar serveis jurídics externs del seu sindicat, increment salarial perdut, no presentat el recurs, desnonament locals comitè audiència provincial en espera de dictamen, logos medi ambient a la roba estem pendents de la inspecció. Resumint alguns perduts i la resta pendents de resolucions i les declaracions de CCOO que no tenen diners per utilitzar serveis jurídics externs i les de UGT i USOC que si no veuen clar alguna denuncia no entraran . ANIMS que així ho guanyarem tot, i per acabar la primera part del comitè el quart punt eleccions sindicals parcials, que se acorda reunir-se el dilluns dia 5 d’octubre a les 8 hores.

Quedem pel dilluns 5 d’octubre a partir de les 11 hores per continuar amb la segona part del comitè .


la okazita

1 comentari:

Anònim ha dit...

Como van a pagar los de c.c.o.o. una denuncia, si algunos de sus delegados fueron unos esquiroles y otros desanimando a la plantilla instigando a no secundar el paro.
La coherencia dice que el perro no debe morder al amo