dijous, 9 d’agost del 2012

REUNIÓ DE L’ALCALDE AMB ELS REPRESENTANTS SINDICALS DE L’AJUNTAMENT

El passat dia 1 d’agost es vàrem reunir els representants sindicals de l’Ajuntament de Barcelona: UGT, CCOO, CGT, SAPOL i ASI  amb el Sr Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, 

Atenent la petició de la Junta de Personal i del Comitè d’Empresa de l’Ajuntament de Barcelona, l’Alcalde es va reunir acompanyat de Gerent Municipal sr.Constantí Serrallonga, del Gerent de Recursos sr Joan Angulo i de la Directora de Relacions Laborals sra Elena Pérez.

En la reunió l’alcalde va manifestar que comprèn el malestar de la plantilla municipal que pateix en aquests moments les retallades que per Llei ens imposa el Govern Central. Posa de relleu que no comparteix la supressió de la paga extra de Nadal, en un  Ajuntaments que no té dèficit, com és el nostre cas, "lAjuntament de Barcelona no deu res a ningú va dir", però que compren que aquesta mesura pugui aplicar-se en administracions no sanejades per quadrar els pressupostos. Ens comunica que l’Ajuntament està estudiant tota la Llei de mesures d'ajust, per fer una interpretació que permeti flexibilitzar, va manifesta la seva voluntat en arribar acords amb l’aplicació més favorable possible, però deixa clar que la paga de Nadal romandrà afectada. També informa que la política de personal no és la de prescindir d'empleats.

La nostra valoració de la reunió mantinguda és escèptica sobre les bones voluntats de l'Ajuntament, però positiva que en els temps que corren es reconegui, per part de l'alcalde sr. Trias, que l'Ajuntament de Barcelona no té problemes de dèficit ni de deute.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

mmmmm, llops amb pell de xai... quin perill!

Anònim ha dit...

las palabras se las lleva el viento, todo lo que no este pasado por el boe no vale, y aun asi lo pueden cambiar.