dimecres, 17 de setembre del 2008

"He robat 492.000 euros als que més ens roben per denunciar-los i construir alternatives de societat


"Escric aquestes pàgines per fer públic que he expropiat 492.000 euros a 39 entitats bancàries a través de 69 operacions de crèdits. Incloent interessos de demora, la xifra actual del deute és de més de 500.000 euros que no pagaré". Llegir historia

Aquest és el començament del text que inclouen les pàgines centrals de la publicació "Crisi", que avui distribuirà 200.000 exemplars per molt diversos llocs des Països Catalans. La publicació denuncia la crisi, qui en són els culpables i despulla el sistema que patim de dalt a baix.


Llegir Revista "CRISI"


Com lo recull la premsa: EL PERIÓDICO, AVUI, VILAWEB


APAGADA MUNDIAL, per deixar respirar el planeta

1 comentari:

malesherbes ha dit...

Manifest per les concentracions del divendres 19 de setembre

VISIBILITZEM EL GOVERN AMAGAT,
CONSTRUÏM UNA ALTRA SOCIETAT


Època de turbulències econòmiques! Els bancs ens roben. El 95 % dels diners són creats per bancs privats a través de crèdits sense una base en diner real, i a sobre els hem de pagar interessos. Guerres i finances es retroalimenten. Els poders financers s'apropien dels recursos naturals i humans del planeta, i amb la seva necessitat d'un sistema de creixement exponencial per a poder sobreviure, ens endeuten el present i ens hipotequen el futur sense vergonya. La crisi energètica i el pic del petroli són temes cada vegada més presents i inaplaçables, al mateix temps que la crisi alimentària conseqüència de la pèrdua de sobirania alimentària per la concentració del poder en poques empreses i de l'especulació que es trasllada als aliments bàsics dels països més pobres. I davant d'això, calleu?

Bancs i caixes financien empreses assassines mentre insisteixen en fer-nos creure que tenen ànima, s'embutxaquen els guanys i socialitzen les pèrdues. Els poders financers són immunes al poder judicial i mitjançant el seu poder per crear diner, completament antilegítim i antidemocràtic, aconsegueixen controlar els governs de tots colors en funció dels seus interessos i amordassar o esbombar els mitjans de comunicació de masses segons els convingui. Ja se sap, qui paga mana. Però realment, no som totes les que ho paguem?

Mentrestant, els moviments socials estem coent poc a poc les alternatives, formant grups amb un caràcter local, assembleari i autònom, que s'enriqueixen amb trobades comunes per enxarxar i debatre. Volem ser més autònoms i actives, no pensar que les coses canviaran per si soles o esperar que els poderosos les canvïin, sinó per actuar per a canviar-les, desobeir a la banca, fer un pas endavant. Apostem per l'autogestió de les nostres vides, deixant-nos espai per a ser veritablement lliures, desesclavitzades del treball per compte d'altres i de servir interessos que no són els nostres. Creiem en l'educació de persones lliures, que pensin per elles mateixes. Construïm mitjans de comunicació alternatius, decreixem i compartim recursos i missatges diversos. Estem en marxa!

L'economia real s'ha convertit en un apèndix de les finances, però aquest sistema de creixement infinit topa amb uns límits: l'únic planeta que tenim, amb els seus limitats recursos. Mentre els qui ostenten el poder invisible continuen debatent com serà el nou ordre que rellevarà l'actual crisi estructural, els pobles tenim la responsabilitat d'actuar. El poder no és tal sense obediència i sense por. Els moviments socials som capaós si ens ho creiem, d'oposar-nos a la dictadura econòmica tramada a esquenes de la població i estem construint una altra societat, ara i aquí. Aquí i ara!