divendres, 14 de novembre de 2008

INFORMACIÓ DE L’ESTAT ACTUAL DEL COS DE BOMBERS DE BARCELONAEnguany Bombers de Barcelona celebra el seu 175è aniversari, però la nostra pregunta és...


En podrem celebrar gaires més?

Aquí teniu una petita mostra dels arguments que fan créixer el nostre dubte:

Sabíeu que...

El pacte de mínims que garanteix la seguretat a Barcelona (101 bombers de guàrdia cada dia) ha estat vulnerat reiteradament per la direcció? I que en mig any hem estat més de 130 dies sota mínims?

La vida útil del casc que portem està caducada i no hi ha data per a la seva reposició?

Utilitzem vehicles amb més de 17 anys d’antiguitat?

La barca per a rescats al port ha estat mesos sense la certificació (ITV) per navegar i que hi ha companys submarinistes sense material per treballar sota l’aigua?

Ens apareixen rates, escarabats, puces i d’altres animals per una falta de manteniment de les dependències?

Tenim 2 companys amb una sanció d’un mes de sou i feina per mostrar una pancarta amb el lema “Bombers Barcelona a la cua d’Espanya” a la graderia del Camp Nou?

La manca de manteniment ha provocat infinitat d’avaries en els vehicles, algunes d’elles durant la realització de serveis d’urgència?

Un bomber de Barcelona cobra 63€ bruts en concepte de perillositat? O que cobrem l’hora extra a 14€ bruts?

Per manca de renovació del personal la direcció està deixant perdre el cos de sanitaris especialitzat en actuacions de Bomber?

Els parcs de bombers no disposen de pla d’emergència tot i rebre nombroses visites escolars?

Per totes aquestes raons (i d’altres) creiem que ha arribat l’hora de demanar un Cos de Bombers digne per a la ciutat de Barcelona, ens ajudeu a fer-ho realitat?

Com pot ser que una ciutat capdavantera en molts aspectes és permeti el luxe de tenir un cos de bombers en aquestes condicions? Què no paguem suficients impostos? Cal que tinguem una desgràcia per entendre la importància d’invertir en el Cos de Bombers? Us proposem que feu sentir les vostres queixes a:

telèfon gratuït del ciutadà: 900 226 226

enviant una queixa directament a l’alcalde mitjançant el link de la pàgina web de l’ajuntament www.bcn.cat

Més informació