dimecres, 25 de març del 2009

Que la crisi la paguin els rics




Milers de treballadors/es són acomiadats setmanalment als Països Catalans i a la resta de l'Estat per una crisi que han provocat "els rics" (Bancs,especuladors, i multinacionals) .

Aquests veritables "prínceps de capital" han fet el que han volgut amb lleis financeres usuràries (et poden treure de casa i et quedes amb el deute) i lleis precaritzadores del treball i del medi ambient, amb el beneplàcit dels governs de les administracions de dretes i "d'esquerres".

Els mateixos governs que ara els salven de la fallida , els hi paguen els acomiadaments, els hi accepten les EROS, o impulsen reestructuracions privatitzadores i recentralitzadores com el Barcelona 2.0.

Les i els treballadores/ors municipals no estem al marge, ens està afectant la manera en que es resolt la crisi des de fa molt de temps : precarietat municipal a dojo , manca RLT, arbitrarietats, desmantellament dels serveis públics municipals, congelacions salarials .

Us fem una crida a mobilitzar-se contra les no-solucions dominants a la crisi. Hi ha alternatives: que la paguin els que l'han provocat, que no financin a les constructores i els transports més insostenibles, que dediquin els diners PÚBLICS a crear MÉS SERVEIS PÜBLICS amb llocs de treball sense precarietat : SERVEIS MÈDICS, SERVEIS URBANS , SERVEIS i EQUIPAMENTS CULTURALS , SERVEIS SOCIALS, A TOTS ELS BARRIS, que condonin els deutes hipotecaris per habitatge propi i castiguin l'especulació immobiliària. Mesures que donen solució immediata i directa als llocs de treball i aporten riquesa i benestar al país sense contaminar més ni especular més.

Participeu a la manifestació de Barcelona del
28 de març a les 17'30 a la Pl Urquinaona