dijous, 11 de novembre del 2010

Treballadors de Parcs i Jardins es tanquen a la seu per denunciar l'incompliment del conveni

Una dotzena de treballadors de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona s'han tancat a la seu de l'empresa per protestar per l'incompliment del conveni, mentre un grup de companys els donen suport a fora, segons explica un dels representants, Manel Barranco.

El personal de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona ha volgut visualitzar el seu malestar sobre la gestió amb una tancada de treballadors a la seu del carrer Tarragona, 173.

Des de primera hora, una dotzena de persones estan tancades amb el suport d'un grup de companys, que faran una acampada fora, aprovada per l'assemblea general de treballadors.

Amb el suport de CCOO, CGT, UGT i USOC, el comitè d'empresa denuncia l'incompliment del conveni vigent per part dels gestors de l'Institut.

Entre les seves queixes, destaquen la negativa a permetre la jubilació parcial amb contracte de relleu o a realitzar ofertes públiques d'ocupació o contractacions temporals d'estiu per al manteniment de les zones verdes de la ciutat.

Així mateix, el comitè d'empresa denuncia que la gestió de Parcs i Jardins continua potenciant la “política de privatització del servei”, adjudicant tasques a empreses privades, “i sense cap problema pressupostari”, segons apunten en un comunicat, en què recorden que aquests treballs sempre havien estat realitzats per personal propi de l'Institut.
Publicat en el diari el Punt