dimecres, 17 de novembre del 2010

Una setmana tancats a la seu de Parcs i Jardins


www.btvnoticies.cat

Marina Puig / África de Robert

Continua la tancada de treballadors de Parcs i Jardins a la seu de l'empresa municipal. Els empleats denuncien que s'ha paralitzat la política de jubilacions parcials, que els permetia retirar-se de forma progressiva als 60 anys. La direcció assegura que aquest canvi es deu a una modificació de la legislació vigent. El diàleg, de moment, està aturat.

Ja fa set dies que estan tancats a la seu de Parcs i Jardins. Però els ànims no defalleixen.

Per fer la protesta més portable, els treballadors es van rellevant. Avui en són 12. Aquí mengen i dormen. Tot, per pressionar l'empresa perquè reactivi les jubilacions de relleu, recollides al conveni col·lectiu de 2009.

Segons el comitè d'empresa, no hi ha hagut avenços en la negociació. Per això asseguren que, ara per ara, la vaga és indefinida.

Parcs i Jardins, però, ho veu molt diferent. Afirma que ja ha presentat una proposta per solucionar el conflicte que els sindicats no volen negociar.

Tot i que no hi ha gaires perspectives de canvi, l'empresa confia que la situació es pugui desencallar en la propera reunió de la comissió negociadora, convocada per la setmana vinent.

Informació en el programa Connexió Barcelona (a partir del minut 2'40)