dijous, 16 de juny del 2011

19 de juny: Jornada internacional de mobilitzacions. Manifestació a Barcelona, 17 h. Plaça Catalunya


A tots els afiliats i afiliades de la CGT de Catalunya

Les assemblees que s’han constituït a les ciutats i pobles de Catalunya estan demostrant que la resignació no cap en els qui protagonitzen aquest moviment sorgit el passat 15 de Maig.

Persones de totes les edats estan construint un moviment social basat en la participació assembleària, qüestionant el poder polític i econòmic que ens oprimeix, i presentant propostes de canvi en l’actual sistema.

Estem segurs que les dones i homes que construïm la CGT de Catalunya ens veiem identificats amb moltes de les reivindicacions, per això estem participant a títol individual, donant el nostre esforç de forma generosa; això és una mostra més que els anarcosindicalistes estem al servei de les causes justes i nobles.

A pesar que el Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya va voler esborrar del mapa l’acampada de la Plaça de Catalunya, la seva prepotència no va servir de res, és més, va ser un esperó perquè prenguessin més força les posicions de les acampades.

Ja en el seu moment la CGT reprovem aquesta conducta del poder, que demostra la seva veritable naturalesa, defensar l’ordre constituït per les grans fortunes i els interessos especulatius.

El proper dia 19 de Juny hi ha convocada per les assemblees del 15-M una manifestació a Barcelona, a la qual considerem que totes i tots haurem de potenciar amb la nostra presència. Us fem una crida al fet que participeu en la manifestació i fer d’aquest dia un dia reivindicatiu i festiu.

La tasca no acabarà aquest dia, seguiran funcionant les assemblees de barris, de comarques i de localitats, la lluita és llarga per això cal anar a poc a poc construint.

Des del Ple realitzat a Alacant el cap de setmana passat, la CGT recolza la lluita de les companyes i companys acampats del moviment 15-M. Creiem que és un fet de molta rellevància perquè els afiliats i afiliades de la CGT participem activament a potenciar les assemblees, mai amb l’ànim de monopolitzar-les, sinó aportant les nostres idees i experiències, perquè aquest moviment no decaigui i sigui possible el canvi en la societat que tots volem. Perquè un altre món és possible i un altre món és necessari.

Salut i Justícia Social.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya.

MANIFESTACIÓ 19 DE JUNY, a les 17:00 HORES a Plaça Catalunya, bloc de la CGT a les 16:45 hores a Passeig de Gracia/Casp.

>>> Descarrega’t el cartell de les indignades de la CGT a: www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article5539