dimecres, 29 de juny del 2011

II Trobada de treballadors i empreses en lluita

Barcelona, Dissabte 2 de juliol, Plaça Catalunya, 18:00h.

Per a organitzar una jornada de lluita a tota Catalunya -amb manifestacions, aturades i altres accions. els pròxims 20 i 21 de juliol, dies en els quals el Parlament té prevista l’aprovació definitiva de les retallades contra la sanitat i l’educació.

Per a organitzar la solidaritat amb tots els treballadors que estan lluitant contra acomiadaments, ERO, tancaments i retallades de salari i condicions de treball. No als acomiadaments en ALSTOM, SHARP, Hospital del Mar i Essa Palau. Contra els tancaments de YAMAHA i DERBI.

Per a organitzar una resposta contra la Reforma laboral, la liquidació dels convenis, per a engegar un pla de lluita i una vaga general fins a tirar-los enrere

Acudeix i difon la convocatòria en la teva empresa, la teva família i les teves amigues i amics…

Carta a les organitzacions combatives i de classe per a la II Trobada de treballadors i empreses en lluita

El passat 11 de juny es va celebrar a Plaça Catalunya la Primera Trobada de treballadors i empreses en lluita. Més de 150 treballadors van participar, venien d’empreses i sectors com Telefònica, TMB, Nissan, Yamaha, el Port, Parcs i Jardins, Telepizza, sanitat, educació…

Va ser un primer pas per a tractar de fer confluir la lluita dels indignats des de les places, barris i carrers, amb la dels treballadors des dels centres de treball. Una confluència que considerem és fonamental per a assolir posar en escac al Govern de ZP i al Govern de Mas, i aconseguir derrotar els seus ajustaments i retallades.

Una de les resolucions d’aquesta primera Trobada va ser promoure la celebració d’una segona més àmplia i participativa, en el qual discutir la preparació d’una jornada de lluita en tota Catalunya amb manifestacions, aturaades, assemblees en els centres de treball…

Els pròxims 20 i 21 de juliol el moviment dels indignats anem a realitzar mobilitzacions contra l’aprovació dels pressupostos prevista per a aquests mateixos dia. Seria molt important que en aquestes jornades la classe treballadora pogués participar amb els seus propis mètodes i organitzacions.

Igualment hi ha diverses empreses i sectors que estan sostenint conflictes contra acomiadaments i altres atacs, com a la sanitat, l’educació, la Sharp o la Alstom. Veiem molt important l’envoltar de solidaritat i suport aquestes lluites, trencar l’aïllament, avançar en la coordinació de les lluites i ajudar així a que obtinguin una victòria.

Per a tot això considerem que aquesta segona Trobada -convocada per al dissabte 2 de juliol a les 18 a la Plaça Catalunya de Barcelona- ha de ser presa també pel conjunt de les organitzacions del moviment obrer que mantenen una perspectiva de combat i de classe.

Volem dirigir-nos als sindicats de l’esquerra sindical, les seccions sindicals i comitès que s’oposen a la linea de pacte social de Toxo i Méndez, els delegats lluitadors… perquè assisteixin i difonguin aquesta convocatòria en els centres de treball on tenen presència, amb la finalitat de que aquesta segona Trobada signifiqui un avanç en l’activació de la participació de la classe treballadora en el moviment del 15M i en la solidaritat i coordinació de les lluites.

La vostra participació és clau per a començar a dur la indignació als centres de treball, posar fi a la pau social i avançar a imposar des de la base un pla de lluita i la vaga general.

Comissió de Vaga i mobilitzacions de la acampadabcn

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ESTÁ CLARO QUIENES PODEMOS ASISTIR..

"Queremos dirigirnos a los sindicatos de la izquierda sindical, las secciones sindicales y comités que se oponen a la linea de pacto social de Toxo y Méndez, los delegados luchadores... "

SOLO LOS DE CGT

Anònim ha dit...

ESTÁ CLARO QUIENES PODEMOS ASISTIR..

"Queremos dirigirnos a los sindicatos de la izquierda sindical, las secciones sindicales y comités que se oponen a la linea de pacto social de Toxo y Méndez, los delegados luchadores... "

SOLO LOS DE CGT

Anònim ha dit...

Como siempre no es un avion,no es un barco ,es un super delegado de CGT.......